Aki volt már Madridban, van valami fontos amit jót tudni? Lenne pár kérdésem.
egy sport rendezvényre megyünk, sajnos a repülőjegy nagyon drága lesz...az autóbérlést még nem döntöttük el akár hogy is néztük a neten annyi feltétele van hogy lehet hagyjuk a francba és megyünk taxival a szállásra ami kb. 20 percre van a repülőtértől. A sport esemény helyszíne 12 perc gyalog útra van a szállástól így ezért gondoltunk hogy nem bérlünk autót a sok kritérium miatt. (nekem nincs jogsim, párom vezetne de ahogy írják a neten a kártyának ami nem lehet bankkártya csak hitelkártya a sofőr nevére kell szólnia de neki nincs, viszont az én kártyám meg bankkártya és nem hitelkártya + legyen vagy 1500 euro még a kártyán letétbe...szóval ez így sok anyagilag)
A másik hogy elég ha csak személyi igazolványom van? páromnak van útlevele. egyébként az autóbérlés oldalán is azt volt írva hogy kell útlevél...
A taxi nagyon drága? mármint én attól tartok hogy mivel látják hogy turisták vagyunk direkt többet számol vagy hosszabb úton visz...
Ha van valami jó tanács szívesen fogadom! köszi előre is!
Nem tudom, hogy milyen mérkőzésre mentek, de ha pl. focimeccs, akkor semmiképpen ne béreljetek autót. Mi van akkor, ha ha elmentek a mérkőzés helyszínéig, onnan kifelé pedig azt látjátok, hogy az örömködő/bosszankodó szurkolók valamilyen kárt tettek benne? Akkor bizony azt is állnotok kell...
Nem tudom, merre van a szállásotok, de ha csak egy meccsre mentek, valószínűleg nem lesz sok csomagotok: mehetnétek reptéri transzferrel ( a szálláshelyig visz) vagy tömegközlekedéssel is.
12 perc séta meg pont ideális arra, hogy megbeszéljétek a mérkőzés eredményét hazafelé - esetleg útközben beültök valahová, megisztok valamit - én nem erőltetném idegen városban a kocsibérlést, hiszen azt vettem ki a szavaidból, hogy nem városnézésre kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!