Kezdőoldal » Utazás » Európa » Volt már valaki Korfun? (Azon...

Volt már valaki Korfun? (Azon belül Agios Gordios. )

Figyelt kérdés

Minden érdekelne! Árak, strand, közeledés, autó vagy motorbérlés,hova érdemes menni, augusztusi időjárás, kB mennyi pénzt költ el azember (fejenként) ha nincs ellátás, mennyibe kerülnek a fakultatív programok

Előre is köszi mindenkinek

2017. jún. 21. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Korfura szerintem mondhatjuk, hogy olcso sziget, ahhoz kepest amit nyujt. Strandok szebbnel szebbek, valtozatosak (lassan melyulo, gyorsan, homokos, apro kavicsos, nyugodt, hullamos, szarazfoldrol kozelitheto, csak tengerrol kozelitheto ...). Kozlekedes a szuk utcak miatt szokatlan lehet, de ha nem siet az ember, akkor rendben van. Autot berelni(esetleg motrot) mindenkepp megeri, ha az ember be akarja jarni a szigetet, hisz nem oriasiak a tavok. Koltopenz teljesen emberfuggo.
2017. jún. 21. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron voltunk. Konstans napsütés, 30 fok. Egészen barátságos árak. Barátságos emberek. Én a quad bérlését javaslom, nagy élmény volt. Ahol mi voltunk és tetszett: Sissy kastély, Aqua Park, Korfu város központja, Paleokastrica, illetve egy hajókiránduláson.
2017. jún. 21. 22:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Azt esetleg meg tudjátok írni hogy az autó vagy motor bérlés mennyibe kerül? (kb)

2017. jún. 22. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon régen voltam, árakra már nem emlékszem. Robogókat béreltünk, nagy élmény volt. Az egész sziget van vagy 60 km hosszú, szóval könnyen bejárható. Autó nem olyan jó, szűk a hely neki sok helyen és nincs olyan hangulata.
2017. jún. 22. 12:52
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ :)

mi is motor bérlésen gondolkozunk, azzal olcsóbban is kijövünk :) két szemény elfér egy motoron vagy kettőt kell bérelni?

2017. jún. 22. 13:02
 6/7 anonim ***** válasza:
A robogó, quad egyszemélyes, ahhoz általában nem is kérnek jogsit. Kétszemélyeshez A2 jogsi kell minimum.
2017. jún. 22. 15:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Árakról esetleg tudsz valamit mondani?

És hogy hol tudunk bérelni? Mi agios gordios-ön leszünk nem tudja esetleg valaki, hogy ott is lehet bérelni?

2017. jún. 22. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!