Kezdőoldal » Utazás » Európa » Barcelonában milyen a közbizto...

Barcelonában milyen a közbiztonság? Mire kell figyelni?

Figyelt kérdés

2 éve voltunk ott áprilisban, így nem tudtunk fürödni. Júliusban szeretnénk elmenni a párommal pár napra, és természetesen a tengerpartra is lenéznénk. Olvastam,hogy egyáltalán nem lehet szem elől téveszteni a táskákat a parton, mert egyből ellopják. Mivel ketten megyünk, és nyilván szeretnénk együtt bemenni a vízbe és nem felváltva. Hogyan oldjuk meg ezt a dolgot,hogy ne érjen bennünket kellemetlenség? Személyes tapasztalatok esetleg?

Természetesen nem vinnénk magunkkal semmilyen komoly értéket, de 1 db fényképezőt vagy mobiltelefont azért jó lenne magunkkal levinni a partra. Van olyan partszakasz ami biztonságosabb?

Előre is köszönöm!

2017. jún. 20. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Nekünk ebből nem volt probléma, de ez inkább szerencse kérdése. Igaz, mi csak egy pár eurót meg a szobakulcsot vittük a partra, még mobil sem volt nálunk. Ha azt a párezer forintot elviszik, költsék gyógyszerre...
2017. jún. 20. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
97%

Ne mondd már, hogy saját kútfőből nincsen ötleted, mi minden vihető a strandra úgy, hogy nyugodtan úszkálj!

Segítek. Sem telefon, sem aranyékszer, sem helikopterkulcs nem strandra való.

2017. jún. 20. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó!

Már csak azért is feltettem a kérdést, mert pl. Horvátorszagban nem lopnak az emberek. Délután letettem a polifómomat egy mozgalmas,zsúfolt parton,hogy foglaljam másnapra az árnyékos helyet. Mire lementem, tele volt a part, és a polifómom ott volt sértetlenül ahogy hagytam. Nem mellesleg oda úgy mentem le a partra,hogy benne volt a telefonom a táskába, pénz, szoba kulcs stb. Kettőt találhatsz,hogy meg lett e az összes értékem miután vissza jöttem a furdőzésből.

Barcelonába direkt felhívják az emberek figyelmét,hogy vigyázzanak a zsebtolvajokkal. Személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi, nem felesleges okoskodásra :)

2017. jún. 20. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Húha, nem loptak el egy 500 forintot se erő polifoamot. Ez aztán a közbiztonság!
2017. jún. 21. 06:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, Magyarországon ha elfordulnék egy másodpercre,már nem lenne ott :D
2017. jún. 21. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!