Kezdőoldal » Utazás » Európa » Valaki volt már a Törcsvári...

Valaki volt már a Törcsvári kastélyban? (Drakula kastély) Illetve a mellette lévő falumúzeumban?

Figyelt kérdés

Vélemények a kastélyról, múzeumról, az ottani tájról, árakról, mindenről.🙂

Előre is köszönöm.🙂

2017. jún. 10. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Csak a kastélyban voltunk, kicsi, takaros kastély. Inkább olyan,mintha valaki szeretett volna egy vár jellegű,de kisebb épületet építeni,de csak mert szereti a tornyokat.

Árakra nem emlékszem,mert nem én fizettem és már majdnem 10 éve,hogy ott voltam. De úgy emlékszem,kint minden drakulás dologgal volt tele.

Egyébként érdemes megnézni még Prázsmárban az erődtemplomot is,mert egyfajta érdekes koncepcióval készült.

2017. jún. 10. 11:53
 2/3 anonim válasza:
71%

Szia.

Pár hete voltunk ott, egyszer mindenképpen megéri megnézni. Van maga a vár, abban a múzeum, a várból gyönyörű a kilátás, előtte van egy vásárcsarnok ahol viszonylag olcsón lehet szuveníreket vásárolni, valamint van egy 7 perces "terror ház" is :)

A belépő 35 lej, 2300 ft, illetve a szállások sem drágák.

Ha több napra mész Erdélybe érdemes körülnézni Csíkszeredán, Hargitafürdőn stb.

Az árak jók, és az emberek kedvesek (főleg a magyar többségű megyékben)

Jó utat :)

2017. jún. 10. 12:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.😊
2017. jún. 10. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!