Volt már valaki esetleg Nin-ben, Horvátországban? Ha igen, mesélne róla!
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 22:03
1/2 anonim válasza:
Voltunk. Szép, egy nap alatt bőven megnézhető város. Van egy sómúzeum, ahova nem mentünk el végül, de lehet érdekes. Homokosak a strandjai. A legnépszerűbb a Laguna strand, nagyon lassan mélyülő homokdűnés, nulla árnyékkal. Mi nem Ninben szálltunk meg, hanem a környező települések egyikén, azon a környéken ugyanis máshol is homokos strandok vannak, és így olcsóbb volt. Egy napra érdemes Zadarba is átmenni, ha már arra jársz.
Jó volt egyszer, de jártam már mégjobb helyeken is... kisgyerek miatt választottuk, mert közel van és homokos, ilyen szempontból tényleg teljesen ok volt. (Sziklásat én jobban szeretem, de még túl kicsi hozzá a kisfiunk.)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jún. 3. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!