Horvátország Vir szigeten üdültetek márt?
Nagy sziklás a part végig mindenhol, egyedül a bekötő hídnál van egy kis homokos-kavicsos part rész. Amúgy a sziget nem túl nagy, de szép, autóval lehet kirándulni.
Mondjuk nekem annyira nem jött be. Ha választani kell, én Porec-re szavazok. Ott már 2x is jártam, de többször is visszamennék, nagyon tetszik!
Szia!
Hogyan jutott az eszedbe??
Vir-t kerüld el messzire!!!
Keresztbe-kasul bejártam már Horvátországot,
de ennyire "putri" hely nincsen sehol sem!!!
Kopár az egész, ivóvíz nincsen, az utcákban nem férsz el és mindenhol az újgazdag magyarok hülye-gyerekei rázzák a rongyot a növény nélküli lekövezett udvarokban, egymástól néhány méterre lévő "cifra-palotáikban"
A tömeghez képest nincsen elég partszakasz strandolni.
Ha normálisan akarsz bevásárolni, be kell autóznod Zadarba, a nyáron bedugult keskeny hídon, így rámegy a teljes napod.
Ha csukott szemmel ráböksz a térképre, ennél ezerszer jobbakat találsz!
Az isten mentsen meg a VÍR-szigettől minden kicsit is igényes embert!!!
Amennyiben nem voltál még soha Horvátországban, akkor a Vir sziget is fog tetszeni. Természetesen vannak szép részei, ha nem is sok...
Ha nem zavar, hogy már odafelé vezető út környezete is teljesen elhanyagolt...
Ha nem zavar, hogy a sziget nagy része valóban kopár,
Ha nem zavar, hogy nincsen vezetékes víz...
Ha nem zavar, hogy nincsen "normális" supermarket...
Ha nem zavar, hogy ugyan annyi pénzért tudsz szobát bérelni mint más vízparti településeken, amik úgy néznek ki a valóságban is, mint valami ékszerdoboz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!