Montenegróba-Budva-megyünk nyaralni, aki járt már ott vélemény? Hogyan lehet kanizsáról megközelíteni, autópálya díj merre stb.
Figyelt kérdés
Az apartman azzuroba. Vki tud írni róla vmit. Vagy amúgy h milyen Budva. Mit érdemes megnézni. Saját kocsival megyünk és kicsit féltem mert nincs őrzött parkolója a szállónak. Milyen a közbiztonság?Nem kapják szét a kocsit egy éjszaka alatt igaz?:) Jah és mi a különbség apartmann és studió között?2010. máj. 17. 18:55
1/2 anonim válasza:
nagyon sokat tudnék neked Budváról mesélni, de ezt itt mind leírni lehetetlen. én 3 éve voltam kint a barátaimmal. saját autóval. az út a szerb-montenegrói határtól nagyon durva. lassan lehet haladni, kanyargós, nagyon mély szakadékokkal teli az út, védőkorlát sokhelyen nincs. de az út gyönyörű, nekem nagyon tetszett. az úton majdnem frontálisan ütköztünk egy részeg sofőrrel, épphogy megúsztuk. utánunk pont egy rendőr kocsikázott, de baszott a dologra. bukósisak a motoroson épp olyan ritka, mint rendszám a motorokon vagy épp az autókon. rengeteg a koldus Budván a sétálóutcán. van egy nagyon nagyon hosszú partszakasz, tele árusokkal. ez nagyon érdekes és szép. folyt. köv... lemerül a laptopom
2/2 anonim válasza:
Mi is oda megyünk a nyáron!
Nagykanizsáról legegyszerűbb és leggyorsabb Horvátországon keresztül menni. Használd a Google Maps útvonaltervezőt a részletekért.
A túrára 2000 km-t kell számolni, fogyasztástól és benzinkúttól függően olyan 50-60000 Ft a benzinktsg, autópályadij 23000 Ft oda-vissza.
Egyik nap érdemes elmenni Kotorba, gyönyörű város, közel Budvához, Skadarsko nemzeti parkot is ajánlották.
Mást kérdésedre nem tudok válaszoni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!