Booking.com-on a 2fős szállás x napra kerül mondjuk 40ezerbe, akkor azt fejente kell erteni, vagy egybe a 2 embernek összesen annyi?
vagyis hogy 40+40 = 80 lesz az ertek, vagy tenyleg 40 az egesz?
Elore is bocsi a hulye kerdesert, es koszonom s valaszokat:))
Tapasztalatom szerint IQ80 fölött az emberek meg szokták érteni, hogy az a fizetendő ár, amit a rendszer fizetendő árként kiír, például le akar vonni a bankkártyádról.
Segítenénk neked a konkrét esetben is, de csak te tudod, mennyi épp a fizetendő ár. Ha azt megmondanád, megmondanánk mennyi a fizetendő ár.
Én megértelek kérdező, nekem is okozott kisebb fejtörést az oldal. Értem én, hogy oda van írva, hogy 1 szoba, ami max 2 főre van és az 40 ezer. De 1 emberre akkor most szintén annyi mint 2re? Nem kell mindjárt leugatni a kérdezőt, mint valami retardált tinigyerek.
Vannak olyan szállások, ahol az ágyért fizetsz, ezeknél természetesen minden főre megy az a bizonyos összeg. De ha szobáért fizetsz, akkor az összeg az egész szobáért annyi, nem fejenként. Lényegtelen, hogy egy olyan szobát veszel ki egyedül, ami max 3 főre van. Az ár megmarad úgy ahogy van. Max 3 fős szoba 40 ezer, ha egyedül mész, ha hárman mentek akkor is 40 ezer.
A bookingon a szoba megnevezése mellett mindig van egy szimbólum, ami a személyeket jelenti: emberkék vannak, amikből adott számú feketére van színezve. Azaz például egy kétágyas szobánál ott van két emberke; ha mindkettő fekete, az azt jelenti, hogy az a szobaár akkor érvényes, ha ketten vagytok a szobában, és ha csak az egyik, az azt jelenti, hogy annyit kell fizetned, ha egyedül használod a szobát. Általában alig egy kicsivel olcsóbb, gyakorlatilag annyival, amennyivel kevesebb vizet használsz egyedül, meg amennyibe a másik reggeli kerülne, ha ketten vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!