2017 leginkább olcsóbb nyaralási célpontok mik lehetnek?
ha lehet ne a legalja legyen, egy közepes árkategória megfelelne és látványos szép tengerpart mondjuk.
köszönöm a segitséget előre
Jaa,az itt a lényeg,hogy mennyi pénzt szántok rá összesen,mert ez nem egyértelmű!?
100-120ezer/ 2 fő,én megoldom mondjuk Korfut,de ki tudja,hogy te hová vágysz?
2s, megkérdezhetem hogy hogy sikerült ennyiből kihozni? Mert mi is oda megyünk, és 300 alá nem tudtuk szorítani a költségeket 2 főre, hátha tudnál pár tippet adni.
mi ezeket néztük:
autóval: 60.000ft(benzin, autópálya, komp)
szállás: 84.000/7éj/2fő
étkezés: 60.000/2 fő
belépők: 15.000
költőpénz: 60.000
Én csak repcsivel megyek ,szállás a bookingon,de nekem már van "saját" helyem, 20-25euro/szoba/éj,attól függ melyik hónap.
Belépők nem kellenek,már sokszor voltam,ami érdekel már láttam.
100-120-ban a szállás és repjegy van.
Ezen az éven elég drága a repjegy,nem tudom mi van,tavaly vettem 15-20 ezerért is returt!
""autóval: 60.000ft(benzin, autópálya, komp) ""
Egyébként ez kevés lesz szerintem! Autó kompdíj 26 euro körül,személy 7 kb + matricák kb 20 és még az üzemanyag...
ma 15:56
Mutatnál rá egy példát is erre a nyárra?
Bármelyik repülőjárattal, és bármelyik júliusi, augusztusi 7 nap megfelelne, két főre 3*-os szállodában.
Köszönöm.
Kedves utolsó. Elkezded nézegetni a Wizz,Ryanair járatait, vagy a Wizz repülő+ hotel kombinációt és találsz kedvedre!
Én apartmanba járok, jobban szeretem mint a hotelt,/már csak a reggeli kv-m miatt is/ és az ár is arra vonatkozik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!