Görög Ország Paralia Beach-i nyaralásra mennyi költő pénzt érdemes vinni átlagosan?
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy megyünk nyaralni de önellátó lesz az apartmanunk. Mennyi költő pénzt érdemes vinni? Nem akarunk se túl sokat-keveset vinni.
30000Ft elég kaja illetve költő pénznek? Kártyával lehet kint fizetni? köszi előre is
10-es, ne haragudj, de azért nem olyan nagyon indokolatlan a kérdező kérdése, hogy kártyával lehet-e fizetni, ugyanis pl. Olaszországban, Lido di Jesolóban - ami azért elég nagy és felkapott turista centrum - bizony nem tudtam a butiksoron egy úszószemüvegért kártyával fizetni, csak KP-val.
Meg egy utcai fagyi árus sem fog bankkártyázni. Amúgy a hozzászólásod többi részével nagyjából egyetértek :-)
07:53
Ha már megszólítottál.
A fél világot bejártam és még szinte mindenhol tudtam kártyával fizetni.
(Olaszországban is voltam már vagy két tucatszor, vagyis ismerem a helyi körülményeket is.)
Amikor azt mondjuk, hogy lehet kártyával fizetni az adott országokban, az alatt többnyire a normális üzleteket és éttermeket értjük, nem pedig az utcai/piaci bazársort.
Továbbá mindig kell, hogy legyen némi zsebpénz is, hiszen még nem kötelező minden kereskedőnek a bankkártyaterminál használata.
Amúgy normális ember meg sem próbál utcai árusoknál, fagyisnál, gyroszosnál vagy piacos kofánál kártyával fizetni. Gondolom, hogy Jesolóban a strandon, a napszemüvegeket, törölközőket, hamis órákat vagy a repülő sárkányokat árusító színes bőrűeknél sem alkartál bankkártyával fizetni.
Szia!
Szerintem az nagyon kevés..:/
Inkább legyen nálad több pénz és hozd haza, mintsem már nyaralás közepén elfogyjon.
Ha már minden nap csak napágyat bérelsz a parton, az a 10 napra 30 euro...és akkor még nem ettél semmit.
Egy fagyi 1-2 euro, üdítők drágák.. higyj nekem, idén nyolcadjára megyek Paraliara. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!