Kezdőoldal » Utazás » Európa » Venezia környékén mik azok a...

Venezia környékén mik azok a városok, helyek, amiket érdemes megnézni, akár autóval?

Figyelt kérdés
Mivel kocsival megyünk egy hétvégére a margherai kempingbe, ezért messzebb is eljuthatunk, ha van kedvünk. Tudnátok ajánlani városokat, ahova érdemes elmenni? Velencét úgyis megnézzük, de érdekelne más is.

#autó #olasz #Olaszország #Velence #marghera #jolly camping #utazás. látnivalók
2017. máj. 4. 11:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Tapasztaltakra hallgatni.
2017. máj. 4. 16:54
 12/24 anonim ***** válasza:

Velencébe 8 óra az út. Legrövidebb Szlovénián át. Ott útba esik pl. Ljubjana, ahogy írták, vagy Posztojna. Esetleg kerülhettek Trieszt felé.

Mi voltunk Padovában egy délutáni sétára, nem voltam elájulva. Inkább Caorle, jóval kisebb, egy délutánt megér. De ha tengerpartozni is szeretnétek, szerintem Velence, Murano, Burano és a többi sziget önmagában 2-3 napos látnivaló, nem fejelném meg továbbiakkal.

2017. máj. 4. 16:55
 13/24 A kérdező kommentje:

Na ez viszont baj, mivel útlevelünk nincs, csak személyi, ez akkor azt jelenti, hogy most akkor nem fogunk tudni kimenni?

[link]

2017. máj. 4. 19:01
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem sokat utazhattál az elmúlt tíz évben, személyi is elég az EU területén és még egy csomó balkáni országban is.
2017. máj. 4. 19:25
 15/24 A kérdező kommentje:
AZt tudom persze, csak most megijedtem ,hogy még az se lenne elég.
2017. máj. 4. 19:35
 16/24 anonim ***** válasza:

A kérdéseid alapján örülj, hogy ha egyáltalán oda találsz és le tudsz majd valahol parkolni Velence közelében olyan helyen, ami nem egy vagyonba kerül majd.

Mivel egyetlen hétvégére mentek, szerintem ne komplikáld még más városokkal is.

Trieszt ugyan útba esik, de ott is össze zavar majd a forgalom és a kismillió motoros látványa.

Ha rám hallgatsz, akkor Szlovéniában álltok le nézelődni hazafelé, valamelyik útba eső kisvárosban, és a helyi szupermarketben olcsón be is tudtok vásárolni.

2017. máj. 7. 05:50
 17/24 A kérdező kommentje:
Rendben köszi! Margherában leszünk kempingben szóval onnan valószínű mindig buszozni fogunk be Velencébe az nem lesz gond. A szlovén boltok olcsóbbak hozzánk képest? Padován gondolkodom, ahova kocsival el lehetne ugrani, barátnőm kint van erasmuson, sok városban volt, de ő mindig vonatozott, persze az azért drágább mulatság. Nekünk most épp elég költség a benzin, autópálya, tankolás.
2017. máj. 7. 11:03
 18/24 anonim ***** válasza:

Padovába akkor érdemes menned, ha művészeti beállítottságú vagy.

Ha inkább a turista-látványosságok érdekelnek, akkor Velence, Burano, Murano egy kupacban van, és azzal is elmegy egy-két nap.

A vonat teljesen elfogadható árban van, én is utaztam már többször is.

Gyors, és nem lesz gondod a helyi "őrült" autósokkal, a forgalommal és a parkolással sem.

A városokat inkább akkor nézzed meg, ha nem csak egy hétvégére mentek.

(Tudok lenyűgöző úticélokat javasolni Toscanaban.)

Hazafelé megnézhetitek pl. a Postojnai cseppkőbarlangot.

[link]

A szlovén szupermarketekben kb. hasonló árak vannak mint itthon, de más a minősége.

Olaszországból hazafelé ott mindig bevásárolunk, valamelyik településen az autópálya mellett.

Mindig találtunk akciós cuccokat is -pl.édességeket, italokat- itthon osztogatni.

2017. máj. 8. 10:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha mar szoba kerult a cseppkőbarlang akkor en inkabb a skocjan barlangot ajanlanam postojna helyett!
2017. máj. 8. 10:49
 20/24 A kérdező kommentje:
Hm barlangokat annyira nem szeretjük, de más érdekelne. Tavak esetleg?
2017. máj. 8. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!