Angliába költözés?
16 éves vagyok, és imádom Angliát, jártam háromszor is kint, nagyon jól beszélem a nyelvet, de félek, hogy nem tudnék ilyen későn már beiileszkedni. Imádom a családomat és a barátnőim nélkül már nem is léteznék, így rosszul érzem magam, ha egyedül vagyok. Persze, esetleg valaki megszán kint engem, de az sosem lesz olyan barátság, mint az itteniekkel. Emellett van barátom. Évekig sóvárogtam utána titokban, mire összejött a dolog. Ő életem első szerelme, képtelen lennék itthagyni őt is annyi idő után. Annyira jól érzem most magam, végre teljesnek. Mindenem megvan, amire szükségem van.
Mindenképp itthon szeretnék leérettségizni, és csak utána mennék angol vagy amerikai egyetemre, mert akkor már idősebb és érettebb leszek, érzem. Akkor mindenki megy a saját útján, de még a tinéndzser korban érzem, hogy megtörnék a nyomás alatt.
Szerintem nem tehetnék semmit, de valahogy nem tudok elfogadni a helyzetet. Hogyan gyűrjem le magamban az érzést, hogy mindenki, akit szeretek, itt kell hagynom?
Úgy tűnik, hogy neked már a külföld gondolatától is honvágyad van!
:)
Nem. Nekem nem külföldtől van honvágyam, mert nem egyszer jártam kint, szeretk utazni, hanem a hosszútávon elhagyni mindenkit. Max egy hónapra.
Szeretnék EGYSZER kimenni, de nem most. Meg van az életem, végre évek alatt összekotortam magam, most minden sínen van. A szüleim fejébe jött létre az ötlet, hogy költözzünk ki, az enyémben majd az ÉVEKKEL későbbi továbbtanulás.
Utolsó! Az nem rajtam áll, hanem a szüleimen :D
Köszönöm a válaszokat! Meglátszik, hogy van akinek összejönnek a kinti dolgok, van akinek nem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!