Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyiket érdemes választani,...

Melyiket érdemes választani, Vir sziget vagy Murter? Többi lent.

Figyelt kérdés
Aki járt az említett helyeken mostanában, tehát van friss tapasztalata leirna?

2017. ápr. 29. 23:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Slanica strand nekem klassznak tűnik, de elég zsúfolt lehet. Virrol viszont elég vegyes dolgokat olvastam. Kisgyerekkel mennénk. Az egyiken szinte part közeli szállást találtam, (Vir) a másik kicsit turas.
2017. ápr. 29. 23:52
 2/14 anonim ***** válasza:

Igen jól ismerem az adriai településeket.

A Virt nem minősítem, mert az a minősíthetetlen kategóriába tartozik, Murter viszont egy ékszerdoboz.

2017. ápr. 30. 04:10
 3/14 A kérdező kommentje:
Hűha.. :( Kifejtened?
2017. ápr. 30. 10:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt hallottam viszont, hogy bár Slanican a strand gyönyörű, de a víz ott hideg/hidegebb
2017. ápr. 30. 10:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Viren voltam egyszer, mikor mellette nyaraltunk (Ninben). Csúnya, kopár. Kocsival kis távolságra, Nin környékén viszont nagyon sok homokos strand van, ami kisgyerekkel előny lehet. Ha bevállalod, hogy minden nap átruccansz ide, akkor akár jó is lehet, mert úgy tudom, Viren olcsóbb a szállás. Murter szigeten nem voltam.
2017. ápr. 30. 13:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Ninrol én is olvastam hogy tuti gyerekkel de mindennap atkocsizni szerintem nem az igazi.
2017. ápr. 30. 14:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Vir a legcsúnyább település, rengeteg -egymás nyakában- lévő picike telekkel, de nagy nyaralóval. Aki kicsit is igényes, az máshová megy. Ennél bármelyik település szebb és jobb.

Keress vissza rá itt a gyakori keresőjében, hogy: Vir.

2017. ápr. 30. 20:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen, minden nap ezért autózni tényleg nem jó annyira. :( Csak ez a kettő jöhet szóba?
2017. ápr. 30. 20:43
 9/14 A kérdező kommentje:
:( elvileg nem,, de már kifogytamraz ötletekből. Virt akkor hagyom.
2017. ápr. 30. 22:04
 10/14 A kérdező kommentje:
Most jelen pillanatban nem tudok máshol szállást.
2017. ápr. 30. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!