Mennyi cseh koronát váltsak, ha már kifizettem az utazást, a szállást amiben reggeli is van, a Prága kártyát, a bérletet a tömegközlekedésre?
Mindenképpen keress kis eldugott éttermeket, ahol árulnak menüt (néhány helyen 80 koronáért már baromi jól be lehet lakni). Ezek abszolút nem drágák, és legtöbbször igyekeznek odafigyelni, hogy legyen a választékban valami helyi specialitás is. Lényeg hogy valami eldugott kis utcában érdemes ezeket keresni, nem a turistalátványosságok körül.
Amúgy az árak hasonlóak mint itt, talán egy picit drágábbak. Számold ki, hogy itthon mennyiből jönne ki, én ezt megdupláznám és annyit váltanék magammal. Az indok csak annyi, hogy bármi kiadás közbejöhet, az árak egy picit magasabbak, illetve étteremben is szeretnétek enni, apró ajándékot is vinnétek haza. Én egy hétre 1000 koronát vittem (egy főre) és még hoztam is belőle haza. (Biztonsági tartalék, vagy bankkártya viszont mindenképpen legyen nálatok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!