Milyen kajákat vigyek 24órás buszútra? (Angliába)
Szóval milyen kajákat vigyek szerintetek?
Csokikat légyszives ne is javasoljatok,mert részben fruktózérzékeny vagyok és sajnos ha csokit eszek akkor viszonylag hamar ram jon a nagywc-zés.
1hetig leszunk Angliaba
Emeletes busszal megyunk
14/L
Azért annyira nem drága kint az étel.
99 pennyért lehet kapni sajtos hamburgert a mekiből. Útra vigyél szendvicseket, vagy vigyél pékárut.
Nagyon valószínű, hogy megfogtok állni pihenni is, még a benzin kutaknál is árulnak pékárukat, szendvicseket.
Köszi a válaszokat!
A szendó és a péksüti mellett döntöttem :) (pl sajtos perec)
A szálláson a kaja bizosítva lesz es kulon fizettunk ugye erte :)
4óránként állunk meg
Plusz borondbe is lesz nasi (chips,keksz)
Próbálj meg olyan kajákat vinni, amiktől nem leszel szomjas. Nagyon száraz, sósabb, édesebb kajákat ne vigyél. Szalámis szendvicset javasolnék nem túl száraz sajttal és paprikával vagy uborkával. Az uborka és a paprika is arra jó, hogy vizet vigyél a szervezetbe, és szendvicsevés közben nem kell annyit innod. Semmi ragadósat ne vigyél. Gyümölcs max alma legyen. A banán, barack könnyen nyomódik, írtó nagy mantyot tud csinálni. Tegyél el külön szemetes zacskót. A szendvicseket folpackba csomagold, így egyben tartja a szendvicset evés közben. Javasolnám a kisebb szendvicseket, főként a zsömlét. A kifli is nagyon finom, de könnyen szétcsúszik. Jó lenne, ha egy dobozba be tudnád rakni az összes szendvicset. Úgy nem nyomódnának. Konzerv májast és egyéb konzerveket buszra nem ajánlanék. Szintén mantyolósak és nincs lehetőséged evés előtt megmosni a kezed, ha esetleg ujjal kanalazod ki a májast (csináltam már:D) Amit feltétlenül vigyel az útra: nedves törlőkendőt...a legjobb barátod. Vmint olyan papírt, ami több funkciót tölt be: lehet szalvétaként használni, zsebkendőként vagy wc papírként. Útközben számíts arra, hogy fizetősek lesznek a wc-k (50 és 75 eurocent között), valamint némelyik koszos, büdös. (Angliában élek, kocsival járunk haza a családdal minden évben jópár éve) Néhány helyi péksütit érdemes kipróbálni, írtó finomak:D A wc-nél kapsz jegyet, azt be lehet váltani a büfében...de ha jól emlékszem, csak kávéra....
1 jó tipp: Aznap reggel, mikor indultok, kellj föl jóval hamarabb, és...mondanám, hogy igyál forró kávét, de nem tudom, megengedik e a szüleid...de nálad a csoki bevált, szóval ha gyorsan működik, akkor intézz egy látogatást a wc-re. Nálam a forró kávé jól bevált. Pár perc, már csavarja is a gyomromat.
A buszon, ha lehet, ne hátra ülj a wc közelébe...írtó büdös lesz.
Hazafele viszont hozzál csokit az otthoniaknak. Ha lehet, valahogy juss be egy pound shopba. Ott aztán degeszre töltheted a hátizsákod olcsó édességgel az otthoniaknak, ami otthon kuriozum számba meg:D
Olyan minimum 10 euró legyen nálad oda is meg vissza is, de benzinkutakon semmi kacatot ne vegyél, ott írtó drága, viszont a péksütikre áldozz, nem bánod meg.
Jajj köszönöm az utolsónak a választ nagyon sokat segített :)❤
Igen kb 12eurot fogok vinni :)
Egy fel bogre nem tul eros kavet megengednek meg :)
Amugy mivel 10kor induluk meg gondoltam hogy aznap mosom meg a hajam :) az is frissit :)
Megfogadom a tanacsaid :)❤Egyebkent szinte a fejembol huztad ki a kavargo gondolatokat a valaszoddal es most jo hogy rendszerezve lett 😊
Köszi megegyszer❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!