Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan tudnám "figyelmen...

Hogyan tudnám "figyelmen kívül hagyni" az utazással való félelmeimet?

Figyelt kérdés
Húsvétkor Párizsba megyünk és már nagyon rég óta ez az álmom, el sem hiszem, DE! Nem tudom kiverni a fejemből, hogy felrobbantanak vagy bármi ilyen szörnyűség történik. Tudom, tudom ne legyek rasszista vagy nem is tudom mi rá a jó szó. De ha a családommal történik valami az végül is az én hibám, én akartam menni. Mindezek között nagyon szeretném élvezni azt, hogy ott vagyok. Mit tudnék tenni? És amúgy fogalmam sincs, hogy ez-e a jó "csoportja" a kérdésemnek, Bocsánat.

2017. ápr. 12. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Párizsba mész annak ellenére hogy a legtöbb konzulátus nem ajánlja az oda utazást??? Folyamatos migráns támadások, napi szinten robbantások, gyakorlatilag fényes nappal sem biztonságos az utcán sétálni. Este tíz után meg amúgy is kijárási tilalom van a sok migráns miatt akit nőket, férfiakat erőszakolnak válogatás nélkül, két robbantás között. Hát, bátor vagy az biztos. Gondolom a most hétfői esetet olvastad, az öt fős turista család akiket megöltek majd megerőszakoltak vagy fordítva, ezeknél a fene sem tudja mihez van gusztusuk.
2017. ápr. 12. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3 rokonom volt most Párizsban(nők), de már alig várták, hogy hazajöjjenek, többször is zaklatták őket.
2017. ápr. 12. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ha odaszerveztetek utazást, akkor gondolom, előtte mérlegeltétek az esetleges veszélyeket.

Miért ezt választottátok, ha közben paráztok?

Vissza lehet mondani? Esetleg válasszatok más úticélt. Sok szuper hely van még.

2017. ápr. 12. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Nem igaz, hogy a KKM nem ajánlja az odautazást. De én nem hiszem, hogy pont most mennék.

Én már voltam, szerencsére évekkel ezelőtt, mert én is kíváncsi voltam rá. Most már nem vágynék oda.

2017. ápr. 12. 19:29
 5/7 anonim válasza:
Én is húsvétra jöttem és eddig nem történt semmi :D Nem kell mindíg a legrosszabra gondolni 15/f
2017. ápr. 17. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:

[link] megvesz, elolvas, alkalmaz a problémára, kész :) sajnos nagyon sok kóklerség van a világban ami hasonlóan árulja magát, de ez egy valódi pszichológiaprofesszor aki nagyon sok minden más mellett arra ad magyarázatot, hogy az amúgy teljesen irracionális félelmed miként "uralja" a gondolkodásod.

Próbálj meg belegondolni: Budapesten évente ötven ember hal meg autóbalesetben, 883 súlyos sérült van mégis meglehetősen kevesen maradnak otthon emiatt. Vajon miért? Miképpen alkalmazhatnád ezt a turistautadra? Segítség: 15.6 millió látogatója van Párizsnak évente.

2017. ápr. 17. 20:32
 7/7 A kérdező kommentje:
As elsōknek. Hát mást nem értetek el csak meg jobban elkezdtem félni. As utolsóknak pedig köszönöm. Itt vagyok es csodálatos.
2017. ápr. 18. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!