Kezdőoldal » Utazás » Európa » Tudnátok ajánlani nyaralási...

Tudnátok ajánlani nyaralási helyeket az alábbiak alapján?

Figyelt kérdés

Augusztusban mennék, egy hétre, és egyedül. Európai legyen és tengerparti. Utazásra max 20.000-et szánok, szóval repülős utak kizárva, mert feladott poggyásszal már elég drágák. Most nincs kedvem a hostelhez, szóval szállásra többet áldoznék, de azért az se legyen horror áron. Mint már említettem, fontos, hogy tengerparti hely legyen, viszont az hatalmas plusz pont, ha maga a város is szép, és/vagy van a közelben más érdekes hely, ahova könnyen el lehet jutni tömegközlekedéssel, mivel se kocsim, se jogsim.

Most nem tudom, mi van velem, imádok utazásokat tervezni, szervezni, de most egyszerűen semmi ötletem.

18/L

2017. ápr. 4. 00:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

5-ös: "Még a kerületed sem hagytad el" Ez jó, ezen jót nevettem. :D 4 nap Csehországot kihoztam már 35ezerből úttal, szállással, költőpénzzel együtt, 4 nap Zadart pedig 25 ezerből, szintén utazással, szállással, költőpénzzel együtt. Ja, és mindkét helyre egyedül utaztam. :) De semmi gond, biztos jobban ismersz.

Én tényleg értek az olcsó utakhoz, de ahogyan fentebb írtam is, most jelenleg semmi ötletem nincs. Inkább inspirációt keresek, az olcsóságot majd megoldom.

Nem tudom, honnan veszitek, hogy minden ennyire drága lenne. Napok óta a booking-ot, a rom2rio-t, a Skyscannert, és a Volánbusz oldalát bújom... Kotorba pl pont 20ezer (19valamennyi) egy oda-vissza jegy. A Horvát árakat elfeljtettem, de mivel valamivel közelebb van, vaószínűleg olcsóbb, max egy árban van. De a Bus Croatia-nak szoktak lenni tök jó akciói, a Zadar-i jegyemet is -50%-ban vettem, pedig alapból is jó áraik vannak. Felmerülhet a kérdés, hogy ha ezeket tudom, akkor miért írtam ki a kérdést. Továbbra is azért, mert ajánlásokat szeretnék kapni, lehetőleg nem csak országokra, hanem konkrét helyekre/városokra.

2017. ápr. 4. 12:44
 12/19 A kérdező kommentje:

Ja, és még valami. Én azt hittem, egyértelmű, de úgy látszik, nem mindenki értette meg. A 20ezret azt nem az egész mindenségre szánom (szállás, költőpénz), hanem csak magára az útra oda-vissza. A buszjegyre/vonatjegyre/blablav

car-ra/bármire. A szállásra ezen kívül van egy keretem, a költőpénzre szintén.

2017. ápr. 4. 12:48
 13/19 anonim ***** válasza:
31%
Személyes kedvenceim ezek az idétlen ,láthatóan minden féle realitast nélkülöző(allitasuk szerint tapasztalt,mindent látott nagy utazók általt kiírt)kerdesek!
2017. ápr. 4. 12:53
 14/19 anonim ***** válasza:
8%
Ha már életedben jártál volna a krumpliföldön túl nem itt kérdezősködnél. ;)
2017. ápr. 4. 15:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy vilaglatott utazo vagyok... Hanem azt, hogy nem ez lesz az elso solo utam kulfoldre...

Es mar mert ne irhatnek ki kerdest? Azert, mert van valamennyi tapasztalatom, attol meg nem ertek mindenhez... Ezt eddig sem allitottam. Tovabbra is ajanlasokra lennek kivancsi. Zadarban mar jartam, de az nem jelenti azt, hogy egesz Horvatorszagot ismerem... Meg voltam mar a Balkanon, de Montenegro kimaradt, azt se ismerem, szivesen olvasnek rola olyanoktol, akik jartak mar ott.

2017. ápr. 4. 16:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Szóval egy utazásszervező zsenivel van dolgunk, akinek csak épp most ötlete sincs, de amúgy még neki fizetnek, bárhova megy.

Értem, nincs több kérdésem. :D

Szerintem utazz Los Angelesbe. Neked biztos az is megy 20 ezerből.

2017. ápr. 4. 16:52
 17/19 anonim ***** válasza:
17%

"18/L"

Bocs, de mi itt elfelejtkeztünk róla, hogy a lányok más módszerekkel is tudnak utazni, hiszen már a születésükkor kapnak egy "alapszakmát".

Így viszont már érthető, hogy azért volt neked ennyire olcsó az utazás, mert ezek "szakmai utak" voltak.

:)

2017. ápr. 5. 04:52
 18/19 anonim válasza:
54%
Fhuu de szemetek itt az emberek._. Érdekes... én egyszerre megértettem hogy mire gondolsz:\ Szövegértés!
2017. ápr. 5. 15:47
 19/19 RickyPowa válasza:

#9 -es Te elolvastad amit én írtam??Vagy a szövegértéssel van gond?!:)

Először is írtam hogy nem 20ezer!

Másodszor is tudom hogy a legolcsóbb 54ezer,mivel én írtam be az adatokat a keresőbe!

Csókollak!;)

2017. ápr. 5. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!