Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nyaralas tenger/ocean partra....

Nyaralas tenger/ocean partra. Hova erdemes elmenni?

Figyelt kérdés
Repulovel, 4-5 naprol lenne szo. Torok, gorog, francia es nemetorszag kilove. Maltan gondolkodtunk, vagy spanyolorszagon. Juniusrol lenne szo, viszonylag normalis keretek kozott (700eu/fore) gondoltam. Szerintetek ennyibol megoldhato egy kellemes nyaralas, hotellel? Es ha igen hol?
2017. ápr. 2. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:

1. eldöntöd melyik tengerpartra akarsz menni.

2. Megnézed, hogy az általad kiválasztott időpontban mikor, és mennyiért megy oda repülő.

3. Megnyitod a booking.com vagy trivago oldalt, és az adott időpontra megnézed a szállásokat.

4. Számolgatsz, ha ha neked kedvező akkor szépen elkezdesz foglalni, fizetni.

Ha júniusban akarsz menni nyaralni akkor már el is kezdheted a foglalásokat.

2017. ápr. 2. 11:08
 2/5 anonim válasza:

Görögország. Menj valami nyugodt kis tengerparti helyre. A vízhőmérsékletet vedd vigyelembe, júniusban még lehet hogy nem melegedett fel még eléggé a tenger (írd be a hely nevét és a sea temperature-t a Googlebe).

Szerintem törökország, egyiptom stb. szerintem más nem eléggé biztonságos, ha a helyzet normális lenne Hughadát ajánlottam volna.

2017. ápr. 2. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Fuerteventura
2017. ápr. 2. 11:27
 4/5 anonim válasza:
Látom a görököket is kilőtted. Akkor spanyolország talán, ott még nem voltam, nem tudom milyen. A horvát tengerpart közel van és a montenegrói is, ott beleférhetsz a 700euba. Az Adriai-tenger vize sokkal piszkosabb mint a görögöknél vagy Egyiptomban, lehet hogy a szigeteknél tisztább, nem tudom.
2017. ápr. 2. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Juniusban még egyik országban sem biztos, hogy óriási meleg lesz, de már szuper idö.

700€/föböl egy egyhetes 4 csillagos utazás repülövel simán kijön.

Èn a helyedben nem külön foglalnám, hanem egy szervezett útban, ha ilyen van magyarországon. Abban benne van a repülöút, a trnaszfer a hotelig és a hotel a kért ellátással. Ott van idegenvezetö aki ha kell indenben segít.

Kanári szigeteket javaslom vagy dél spanyolországot, és a szigeteket pl majorca...

4-5 napra nem érdemes menni, meddigre kipakolsz már mehetsz is haza. Mi mindig 2 hétre megyünk, pl Fuerteventurán voltunk 2felnött2gyerek egy 4 csillagos hotelben all inclusiv összesen 3000€bol. Ezért gondolom, hogy 700€bol kijöttök simán egy jó hotellel és teljes ellátásban 7-10 napra.

2017. ápr. 2. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!