Kezdőoldal » Utazás » Európa » A bulgáriai tengerparton van...

A bulgáriai tengerparton van terror veszely?

Figyelt kérdés
Nyáron oda készülünk de kicsit meg vagyok ijedve (2012ben burgaszban is volt vmi)
2017. márc. 24. 17:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
Par napja egy forgalmas magyar utszakaszon is volt valami... paran bele is haltak. Te azota a hazban ulve rettegve olvasod a Blikket?
2017. márc. 24. 18:02
 2/20 A kérdező kommentje:

Ha csak kotekszel minek írsz ide??

Magyarorszagon az utóbbi öt -tiz évben biztosan nem volt terrortamadas.. 2012ben burgasz reptéren az iszlám állam robbantott és ennek semmi köze a blikkhez

2017. márc. 24. 18:05
 3/20 anonim ***** válasza:
25%
Ha már egyszer robbantottak, akkor van terrorveszély. Mostmár megnyugodtál?
2017. márc. 24. 18:09
 4/20 anonim ***** válasza:
62%
Jol van. Latom, nem sikerult megertened, amire probaltam ravilagitani :D. Akkor tessek: terrorveszely van. De dolgozni se menj, mert mar megtortent, hogy valakit elutott az auto. Jobb, ha bezarkozol!
2017. márc. 24. 18:15
 5/20 anonim ***** válasza:
52%

Terrorveszely mindenutt van, megnyugtatlak, Magyarorszagon is. Ettol meg ketfele ember letezik. Az egyik, aki kb letojja es nem fog azert bezarkozva otthon ulni, hanem ugyanugy utazik. A masik aki bezarkozik a Blikkel meg a koztevevel, es retteg.

Es a sors fintora, ha az elso utjan mikor kilep a lakasbol, eluti egy auto vagy fejere esik egy feltegla...

Errol Alanis Morrisette "Ironic" cimu szama jut eszembe...

"Mr. Play it safe was afraid to fly

He packed his suitcase and kissed his kids goodbye

He waited his whole damned life to take that flight

And when the plane crashed down he said "well isn't it nice?"

Isn't it ironic? Don't you think?"

2017. márc. 24. 18:24
 6/20 anonim ***** válasza:
6%
Van, nem is kicsi, ha olvasod a híreket akkor olvashattad hogy a bolgár parlament egészen decemberig curfew-t hirdettet a rendkívüli terrorveszély és a rengeteg fosztogató és napi szinten gyilkoló migránsok miatt.
2017. márc. 24. 18:26
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Bulgáriában Montenegróban sok muszlim van így aki odamegy annak számolnia kell ezzel.
2017. márc. 24. 18:45
 8/20 anonim ***** válasza:

"van terror veszely?"

Igen! Úgy hallottam, hogy ott fog énekelni majd a három terror.

2017. márc. 24. 19:33
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tisztában a bolgár viszonyokkal ezért tettem fel ezt a kérdést... Szerintem elég baj hogy sokan gúnyolódnak ezzel.. Szerintem normális ha az ember fél ilyen helyzetben..
2017. márc. 24. 20:54
 10/20 anonim ***** válasza:

szerintem meg nem normalis, pont a felelem igazolja a terroristak tetteit es batoritja oket ujabb akciora

a vilag mara veszelyesse valt ezt vagy elfogadod es megprobalod jol erezni magad vagy bezarkozol a szobadba kikotteted a gazt mert felrobbanhat, kikapcsoltatod a villanyt mert tuzet okozhat stb es rettegsz hatralevo napjaidbam

2017. márc. 24. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!