Van olyan aki egy órát utazik a munkahelyéért?

Miért pont az osztrák határnál élők? :D Én a 10-es úton járok be, és ha 8:00-ra, vagy akörüli időpontra kell mennem, akkor az 1-1,5 órát is eltarthat.
Más kérdés, hogy csendes időszakban meg 35 perc.

Jártál már Pesten?
Pest közvetlen szomszédságában lakom, 1 óra 10 perc a bejutás. Ugyanez haza. Tömegközlekedéssel is és autóval is ennyi.
Ausztrua csak beugrott, egy ismerősöm mondta. Nem gondoltam hogy itthon is ennyit kell utazni a munkáért. Nem, nem nagyon jártam még Budapesten,sajna, csak 1-2* kirándulni, Parlament nézés,ilyenek.
De az egy óra út akkor Pesten azt jelenti hogy nagy a dugó,és azért. Nem az út hossza miatt. Gondolom.

" Szia! Nem nagyon jártam.Mit dolgozol(szakmád),mennyi a fizud?
Ha nem baj a kérdés."
Ne haragudj, de privátban nem írok.
Ügyvéd vagyok, és nincsen "fizum". Ügyfelekhez, bíróságokra járok be. Mikor jelölt voltam, akkor Óbudán dolgoztam, akkor minden nap meg kellett tennem ezt az utat. Ha korábban mentem, nem volt gond fél- háromnegyed óra alatt bejutni, de csúcsidőben - azaz jellemzően pont ugye munkakezdésre - valóban simán lehet másfél óra is az út.
Ne lepődj meg ezen, Budapest nagy. Nagyon a távolságok is, és nagy a forgalom is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!