Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van olyan aki egy órát utazik...

Van olyan aki egy órát utazik a munkahelyéért?

Figyelt kérdés
Szóval napi 2 óra oda vissza. Gondolom inkább az osztrák határnál élők vannak igy,de kiváncsi vagyok mindenre. Megéri nektek? Mennyi a fizutok(persze csakha nem titok) Jöhet priviben is. És milyen szakmában?

2017. márc. 14. 06:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont csak az osztrák határnál élők volnának így? Emberek százezrei ingáznak ennyit Közép-Magyarországon, de mondjuk a munkahelyek én hiànyt szenvedő észak-borsodi térségből Miskolcra megvan az 1,5 vagy 2 óra is irányonként, tömegközlekedèssel. Hogy megéri-e? Ha bevállalják, akkor jó eséllyel igen.
2017. márc. 14. 07:03
 2/17 anonim ***** válasza:

Miért pont az osztrák határnál élők? :D Én a 10-es úton járok be, és ha 8:00-ra, vagy akörüli időpontra kell mennem, akkor az 1-1,5 órát is eltarthat.

Más kérdés, hogy csendes időszakban meg 35 perc.

2017. márc. 14. 07:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem jártál még Budapesten, hogy ezt komolyan kérdezed? :D
2017. márc. 14. 07:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
en budapesten pontosan egy orat ingazom vagyis osszesen napi ket ora, munkatarsamnak masfel ora egy ut vagyis napi 3 orat ingazik
2017. márc. 14. 08:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Most relatíve közel lakom a munkahelyemhez, de egyetemen ennyi volt ingázni. Nem vészes, heti egy nagyregényt csak a buszozások alatt elolvastam, nem utolsó dolog az.
2017. márc. 14. 08:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Jártál már Pesten?

Pest közvetlen szomszédságában lakom, 1 óra 10 perc a bejutás. Ugyanez haza. Tömegközlekedéssel is és autóval is ennyi.

2017. márc. 14. 08:05
 7/17 A kérdező kommentje:

Ausztrua csak beugrott, egy ismerősöm mondta. Nem gondoltam hogy itthon is ennyit kell utazni a munkáért. Nem, nem nagyon jártam még Budapesten,sajna, csak 1-2* kirándulni, Parlament nézés,ilyenek.

De az egy óra út akkor Pesten azt jelenti hogy nagy a dugó,és azért. Nem az út hossza miatt. Gondolom.

2017. márc. 14. 08:29
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

" Szia! Nem nagyon jártam.Mit dolgozol(szakmád),mennyi a fizud?

Ha nem baj a kérdés."

Ne haragudj, de privátban nem írok.

Ügyvéd vagyok, és nincsen "fizum". Ügyfelekhez, bíróságokra járok be. Mikor jelölt voltam, akkor Óbudán dolgoztam, akkor minden nap meg kellett tennem ezt az utat. Ha korábban mentem, nem volt gond fél- háromnegyed óra alatt bejutni, de csúcsidőben - azaz jellemzően pont ugye munkakezdésre - valóban simán lehet másfél óra is az út.

Ne lepődj meg ezen, Budapest nagy. Nagyon a távolságok is, és nagy a forgalom is.

2017. márc. 14. 08:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
*nagyok a távolságok - akart lenni.
2017. márc. 14. 08:36
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Az 1 ora utazasi ido teljesen normalis tomegkozlekedessel meg autoval is. Elso sorban ingazoknal, illetve nagy varosban eloknel jellemzo.
2017. márc. 14. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!