Kezdőoldal » Utazás » Európa » Amszterdamban mennyire dominál...

Amszterdamban mennyire dominál a közbiztonság?

Figyelt kérdés
Hi! Júliusban tervezünk a családdal Amszterdamba menni egy nyaralást szeretnénk ott tölteni. Viszont ezekben az időkben lásd migráns válság csökkent a közbiztonság a Nyugat- Eu.s államokban. Tehát mennyire kockázatos egy ilyen nyaralást bevállalni ?

2017. márc. 10. 09:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy turistaként nem fogod érezni a közbiztonság csökkenését. Szerintem jobb a közbiztonság, mint Budapesten Amszterdam bizonyos kerületei mindig is rejtettek némi kockázatot, de pl. a híres vörös lámpás negyed, a De Wallen sokkal kulturáltabb és biztonságosabb, mint más városok hasonló részei. Én szívesebben indulok el Amszterdamban sétálni éjszaka De Wallenben, mint pl a VII. kerületben :) Ha ezt a kockázatot sem akarod vállalni, akkor egyszerűen kerüld el sötétedés után. A turistalátványosságok környékén a szokásos zsebtolvajlásra kell figyelni. Ez a világon mindenütt probléma, de Amszterdamban ez korántsem olyan durva, mint Párizsban. A zsebtolvaj egyébként 99%-ban jól öltözött fehér férfi, esetleg nő. Nieuwendam-et kerüld el, de ide véletlenül úgysem fogsz elkeveredni.
2017. márc. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!