Kezdőoldal » Utazás » Európa » Idéglenes személyivel átegenge...

Idéglenes személyivel átegengednek az Olasz határon?

Figyelt kérdés
Nincs útlevelem ,de 3nap mulva utazunk .Kocsival megyünk szlovénián keresztül.A személyim megrongálódott .Felhívtam a konzuli informácios vonalat és a kormányablakot is.Elvileg szlovén és Olasz határon is elfogadják a laminált idégleneset is,mind a két helyen ezt mondták.De megköszönnöm ,akinek van ezzel már tapasztalata ,ha leírná volt e vele gond.Köszönöm Szépen!

#utazás #olasz #határ #idéglenese személyi
2017. márc. 3. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Én már Angliába is utaztam ideigelenssel, szóval nem hinném, hogy bármi baj lesz.
2017. márc. 4. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyrészt elfogadják, másrészt nincs is állandó jelleggel határellenőrzés, ha Magyarország-Szlovénia felé mész.
2017. márc. 4. 07:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne aggodj. Elobb ugyis azt akarnak megfejteni, hogy mi az az "idéglenes".
2017. márc. 4. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdésed alapján úgy érezem, 1993-ban élsz még mindig.

Ha nem úgy érzed, kérlek keress rá a Schengen kifejezésre.

És iratkozz be valami rendes szagmunkásba.

2017. márc. 4. 14:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak ,akik valóban érdemleges válasszal segítettek .Az ,aki pedig ilyen negatív ember ,hogy egy abszolút nem rosszindulatú kérdésre ilyen gusztustal módon válaszol remélem helyre jön lelkileg.Szívből kívánom! A félreértés tisztázása végett.Tisztában vagyok a schengeni egyezménnyel illetve övezettel .Sőt annak is a tudatában vagyok ki mikor csatlakozott.De még a kormányablak kedves ügyintézője sem volt abban biztos ,hogy esetleges ellenőrzésnél tudni fogják -e ,hogy az idéglenes személyi mégis micsoda .A kérdésem csupán ebből adódóan tettem fel ,mivel több ,mint 900km -t levezetni feleslegesen nem túl kellemes.Amennyiben ennyire érdeklődő azt is szívesen elmesélem ,hogy rendelkezek angol nyelven elvégzett szakmunkás bizonyítvánnyal ,érettségivel és jelenleg is folynak a tanulmányaim egy felsőoktatási intézményben.De köszönöm a jó tanácsot!
2017. márc. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!