Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban vannak migránsok?

Londonban vannak migránsok?

Figyelt kérdés
Ne írjátok hogy hülyeség a kérdés és "nem kéne minden hülyeséget elhinni amit az interneten írnak"-ot se írjátok, mert voltam Párizsban és ott tele van migránsokkal még a belváros is.
2017. febr. 24. 13:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
az allahu akbar migránsokra gondolok
2017. febr. 24. 18:22
 12/17 anonim ***** válasza:
es ha vannak akkor mi van?
2017. febr. 24. 19:18
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

tudod kérdező, mi alapból veszünk hülyére téged. Te meg az is vagy, akárhányszor megszólalsz.

Na csá.

2017. febr. 24. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

'95-ben amikor először Londonban voltam, konferencia látogatás volt, baromi korán volt tehát és a reggelihez volt arcunk citromot kérni a teához (ezért lényeges a kora reggel, fene kísérletezik), akkor a szemmel láthatóan nem éppen őslakos pincérlány (indiai, pakisztáni, ilyesmi lehetett, ránézésre) olyan arcot vágott, ami tökéletesen kifejezte, hogy itt vannak a szőröstalpú, büdös, kultúrátlan barbárok :D

Most ez csak úgy eszembejutott.

2017. febr. 25. 09:03
 15/17 anonim ***** válasza:
95%
Londonban konkrétan több a migráns, mint az angol.
2017. febr. 25. 11:08
 16/17 anonim válasza:
Egy hétig voltam kint és a London Bridge-nél laktam és az egesz trip alatt 3 angollal találkoztam, a metron is volt arab, néger, indiai, japán, kínai, török, román, szóval,hogy ez egy nagyon szép város de nagyon nagy a feszültség. Nem is így mondanám ,hanem inkább.hogy nagyon nagy a koncentráció mert egyrészt rengetegen vannak másrészt minden nemzetiségnek vannak szokásai. Szóval a válasz a kérdésedre: tele van migránsokkal.
2017. máj. 18. 20:37
 17/17 anonim ***** válasza:
A brit törzsek békésen éldegéltek a vaskortól az ötödik századik a mai Anglia területén amikor a minden bizonnyal Soros által fizetett gonosz angolszáz törzsek lerohanták őket.
2017. máj. 18. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!