Hogy és mivel tudok elmenni legolcsóbban svájcba?
Figyelt kérdés
Nem nagyon találtam repülőt oda, sőt még buszt sem. Ti hogy oldottátok meg? Vagy van olyan társaság ami oda visz, csak én nem találtam? :(
Kérlek segítsetek!
2010. máj. 8. 14:21
1/14 anonim válasza:
Ha kalandor típus vagy és nem sietsz, ülj fel egy kamionra :)
2/14 anonim válasza:
A Malév indít járatokat Svájcba..
akárcsak a british airways...
3/14 A kérdező kommentje:
Elsőnek: Hát az vagyok de dolgozni mennék és fix időpontra. Már voltam kamionozni és az minden de nem fix:p
Szeretnék helyet foglalni előre (2 hónap múlva mennék)de nem találtam semmit:(
Egyébként ha jól tudom a malév a legdrágább... nekem a fapados is jó lenne.
Azért köszi a segítséget:)
Még várom a válaszokat:)
2010. máj. 8. 15:17
5/14 anonim válasza:
Oda utazó társakat keress autóval, és akkor megoszlik a benzinköltség.Adj fel egy hirdetést, hogy utitársakat keresel.
6/14 A kérdező kommentje:
igen, erre már én is gondoltam:p
útitársakat keresek, és egy autót sofőrrel:p
2010. máj. 8. 18:10
7/14 thegodswhip válasza:
Ennyi idő alatt gyalog is odaérsz. Ha nagyon elfáradsz, stoppolj, de különben fogj egy térképet, és irány az Alpok! Életre szóló kaland... :)
8/14 A kérdező kommentje:
:)) Igen, biztos odaérnék. Ha mással nem, mentővel mert összeestem valahol az út szélén:p
Nem-nem. még addig sok dolgom van idehaza:p
2010. máj. 8. 18:57
9/14 anonim válasza:
Fapados járatok nem indítanak utakat Svájcba így ha repülni akarsz akkor marad a MALÉV...Figyelni kell mindig a jegyeket,mert néha a Malév is olcsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!