Orangeways-en hogy tudok regisztrálni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 22:50
1/7 A kérdező kommentje:
Hogy kell helyet foglalni? Előre kell fizetni a pénzt vagy majd csak amikor indulunk? Még sosem utaztam velük, sőt semmilyen társasággal sehová, és egyáltalán nincs tapasztalatom az ilyen interneten lefoglalós helyeknek. Segítene valaki? Előre is köszönöm! :)
2010. máj. 8. 00:22
2/7 anonim válasza:
Velük még én sem utaztam konkrétan, de hasonlóval igen. Ott be kellett regisztrálni, majd a szabad helyek függvényében lefoglalni a járatot. Utána kaptam egy üzenetet, hogy x időn belül utalni kell a pénzt, különben törlik a foglalásom. Hála a jó égnek az x időn belül nem ért oda az utalás, így a foglalásomat törölték. Volt egy kis gubanc, totál ideges lettem, hisz nem két forintról volt szó. Felvettem az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot (angolul) és elmondtam mi a problémám, mi történt, azt mondták értesültek már róla, nincs baj, egy másik kódszámon él a foglalásom. Hamarosan kaptam is egy újabb üzenetet, amiben ezt megerősítették, majd ki kellett nyomtatnom a jegyem és megjelennem a busz indulásánál :)
3/7 anonim válasza:
OW-nél elég hosszú ez az idő, nálam nem volt gond az utalással
4/7 A kérdező kommentje:
és muszály utalni? személyesen nem lehet befizetni az összeget sehol?
2010. máj. 9. 14:39
5/7 anonim válasza:
Orangeways-nél át lehet venni a jegyet személyesen is :) Népligetnél vagy a Lehet téren.
Én csak velük utazom, ők a legjobbak :)
6/7 anonim válasza:
Beregisztrálsz, kiválasztod az utat, és bejelölöd hogy személyes átvétel :)
Egyébként hova utazol ?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen így utólag is:) már sehova, de akkor még úgy volt, hogy megyek hollandiába dolgozni:p
2010. aug. 18. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!