Montenegrói tapasztalataitok vannak? Merre érdemes menni Magyarországról, ha a magas hegyek között szeretnék lejutni a tengerpartra?
Az időjárást bármely tisztességes időjárási oldalon megtalálod.
Egyébként nem tudom hallottál-e róla, de repülővel is lejuthatnál viszonylag olcsón és gyorsan. Teljesen fölösleges ezért átlejteni a fél Balkánon.
Bosznián keresztül menjetek, arrafelé gyönyörű tájak vannak, és útba esik Szarajevó és Mostar is, mind a kettő megér egy megállót. Az utak teljesen rendben vannak, jó minőségűek, amiatt ne aggódjatok.
Aug. végén, szept. elején még teljesen jó idő van a montenegrói tengerparton, mediterrán az éghajlat, tehát még fürödni is tudtok bőven. Egyébként én is Budvát javaslom megszállni, kicsit nyüzsis hely, de a közelben el tudtok menni a Kotori-öbölhöz (meseszép!!), Sveti Stefán-ba, a Lovcen-hez, Stari Bar-ba vagy a Shkodra-i tóhoz. Én imádtam Montenegrót, csak sajna egyre jobban turistásodik el az is, kezd olyan lenni, mint Horvátország. Ha lesz időtök a belső hegyvidéket is nézzétek meg, a Durmitor Nemzetik Parkban van Európa egyik utolsó őserdeje. Nem fogtok csalódni Montenegróban, az egyik legszebb ország Európában Albánia mellett.
Az elsőnek üzenem, hogy igen, hallottam róla, hogy vannak repülőjáratok, de nem tudom, te hallottál-e róla, hogy vannak szép tájak, amiket érdemes megnézni! És az sokkal-sokkal nagyobb élmény, mint átrepülni fölötte És nem tudom, hallottál-e róla, hogy a repülőn a kutyákat bezárják a raktérbe, és a nálunk a kutya családtag, tehát jön velünk mindenhová.
A többieknek köszönöm a tanácsot! Bosznia-Horvátország útvonalon már közlekedtünk, megjártuk Mostart, Szarajevot, Blagaj, Jajce-t, ezért most más útvonalon szeretnénk menni.
Ne haragudj, tényleg átsiklottam a kutya problémán.
A szép tájakban is tökéletesen igazad van, az út kb 10 százaléka megéri a küzdelmet, de halkan mondom, oda is megy repülő.
Amúgy abban is igazat adok neked, hogy az élet akkor kezdődik, amikor a gyerek kirepülnek és a kutya is megdöglött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!