Horvátországba vonattal?
Figyelt kérdés
Júliusban Horvátországba szeretnénk utazni vonattal én és a barátom de a MÁV honlapján nem igazán tudok kiigazodni, illetve, érdekelne, hogy akik utaztak már vonattal Horvátországba milyen tapasztalataik vannak, mennyiért utaztak, hová, hol szálltak át, meg hogy összességében mire számítsak ha így tervezem a nyaralást.:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. febr. 1. 13:36
1/3 anonim válasza:
mavcsoport.hu - Nemzetközi utazás - Ajánlatok országonként -Horvátország
Nem rossz a vonat, de eléggé lassú. A büfékocsi esetben nem működött, úgy kellett elrohannom sörért valamelyik hosszabb megáláskir.
2/3 anonim válasza:
Én Splitben jártam vonattal, nekem nem volt problémám, de nyáron elvileg óriási a tömeg rajta.
3/3 Ren-D válasza:
Én Rab-szigetre mentem eddig busszal,Népliget-Autobusni Kolodvor (horvát népliget zágrrábban) és onnan Rab-sziget.Zágrábba volt 5 óra az út aztán a szigetig kicsit kevesebb mint 4. 170kuna volt a 2 jegy az olyan 7500ft kb.Hallottam hogy lehetett volna úgy is menni hogy déliből Rijeka aztán onnan Katamaránnal Rab-sziget de neten semmi infó nem volt kb. róla és telefonon érdeklődve se mondtak sokkal többet,a horvátokat kellet hivjam ők meg átkapcsoltak valakihez aki beszélt angolul de ez nyáron volt szóval levoltak terhelve, inkább kinyomtam aztán jöttem busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!