Kezdőoldal » Utazás » Európa » Anglia melyik része a legelhet...

Anglia melyik része a legelhetőbb és legbefogadóbb?

Figyelt kérdés

Családdal Anglia melyik részere érdemes menni letelepedni megélhetés, munka, iskola gyereknek, befogadás, biztonság szemszögéből érdekel a dolog.

Köszönöm a véleményeket és a válaszokat!

2017. jan. 29. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokszor egy városon belül is nagy eltérések lehetnek. Afrikaiak, bangladesiek, lengyelek (és magyarok) mindenhol vannak, nem fogsz olyan helyet találni ahol ne lenne sok belőlük. Ez azért fontos, mert ezek a részek azok amik putrisabbak és nem annyira biztonságosak. Ezeken a környékeken az árak alacsonyabbak, tehát ha nincs sok pénzed akkor szinte tuti, hogy ilyen helyre fogtok költözni. Szóval szerintem egy várost nézetek ki és a városon belül nézzetek jobb részt.
2017. jan. 29. 16:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, esetleg melyik várost ajánlanátok Londonon kívül.
2017. jan. 29. 19:10
 3/6 anonim válasza:
Én igazából Anglián belül másik városban nem mennék. Max. faluba.
2017. jan. 30. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi Nottinghamben élünk. Van minden ami kell, mozik, plázák, színház. Van a történelmi Robin Hood vára és van egy kastély is körülötte egy parkkal ahol szarvasokat vannak szabadon. Tiszta hely, sok zöld résszel munkalehetőség is van és vannak programok. Egyetemi város, sok a fiatal. Vannak gyárak a város szélen pl. Boots-nak is (ha nem tudod akkor ez olyan mint a Dm vagy Rossman) és rengeteg gyári munkást foglalkoztat. Alapból sok kocsma és szórakozóhely van, nyáron sok turista, így vendéglátós munkát is könnyű találni. Az emberek befogadóak, a biztonság egy amit fent írtam attól függ, hogy melyik részre költözöl.
2017. jan. 30. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A többi várost ajánlani azért nem tudom, mert nem éltem ott, csak látogatóan és várost nézni voltam. Birmingham kb mint Miskolc, alig látsz zöldet. Plusz nagyon vegyes, viszont van pár jó múzeuma. Blackpool és Sheffield is szép.
2017. jan. 30. 20:13
 6/6 anonim válasza:
Worksopban élek. Sheffieldtől 30 percre van. Kisváros, de simán meglehet élni. Itt nincsenek Pakisztániak viszont sok a lengyel, román. Magyar csak pár család
2017. febr. 13. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!