Elég lesz Ausztriába 300. 000 Forint egy hétre?
A szállás ki van fizetve. A benzin költség + járandóságok (pályamatricák) összege már félre van téve (eddig 50 ezret raktam el erre).
Tauplitzba fogunk menni. Van 1-2 hely, ahová még elszeretnék kocsikázni. Ilyen pl. Salzburg (ismerősök + múzeumok) és egyéb "környékbeli" hely :)
Max. 2,5-3 órát vagyok hajlandó kocsikázni valamiért.
Két lányunkkal megyünk (ők még picik), tehát nagy igényük nincs.
A szálláson nincs ellátás, ezt nekünk kell megoldanunk. 1-2 dolgot viszünk magunkkal (főleg konzervek), de első nap ott fogunk bevásárolni.
Nézegettem a belépőjegyek árát, ahová mindenképp elakarom vinni a lányokat, de igazából max. 200 euró elég lesz rá. A legtöbb helyen a picinek ingyenes a beugró, a nagyhoz meg családit veszek, ami olcsóbb, mint a 2 felnőtt jegy + a gyerek külön.
Én Salzburgban lakom. Mivel 4-en vagytok, esetleg az étkezés az ami kicsit drágább lehet. Mi is 4-en vagyunk, bár két kamasz fiúval. Nálunk 60-70 euró, ha beülünk egy étterembe. Persze nem mindegy hova, én az átlagot írom. Gyorskaja kb 7-10 euró egy menü (Meki, Burger King, Nordsee stb). Ha vásárolni szeretnétek, a Lidl-t tudom ajánlani, szerintem jó a választék, nekünk bejött. Ennél jobb a Spar, de drágább is valamivel.
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!