Mennétek e a nyáron Törökországba?
Az életed kérdéseiben neked kell választ hoznod. Teljesen mindegy, más leugrana-e egy hídról, ha te másképp látod.
Személyes véleményem szerint a világ elég nagy és rengeteg jó helyre lehet elmenni. Ha valahol lőnek, robbantanak vagy bizonytalanság van, akkor szerencsére azt el lehet kerülni.
Szerintem kutyaszorítóban vagy, mert nem gondolkodtál amikor befizettél. Nem gondoltál sem a gyerekre, sem másra.
Viselned kell a döntésed következményeit.
Kérdező! Te mit válaszolnál hasonló kérdésre?
"Több robbantás is történt, de nem Antalya közelében"
Több cápatámadás történt, de nem a strand közelében ahová megyek,
hanem a szomszéd strandon.
Én mennék, de nekem nincs gyerekem szóval a helyzetedbe nem igazán tudnám beleélni magam. Az okom igazán egyszerű az utazás mellett.
Nagyobb esélye van, hogy elüt egy autó mikor lesétálok a 10percre lévő boltba, mint hogy pont ott pont akkor robbantanak. Bárhol meghalhatunk. Eddig lehetett félni,hogy volt 1-2 robbantás olyan helyen ahova szívesen mennél, de jelenleg bárhol lehet robbantás ahol több ember van egy helyen, tehát ha kilépsz az ajtón már nem csak gázolásban, rablásban egyéb átlag dolgokban halhatsz meg, hanem terror támadásban is.
Nekem nincs gyerekem én csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Ha ez egy szállodás, nyaralós rész, elkülönülve, akkor úgy gondolom biztonságos. Törökországban nem a turisták az elsődleges célpontok. Viszont Isztambult és Ankarát meg az ilyen nagyobb városokat elkerülném. Én személy szerint egy kis településen voltam Törökországban, a világ vége után kettővel, ott teljes biztonságban éreztem magam.
Érdeklődj a nagykövetségen, h mennyire biztonságos Antalya. Amúgy ha van lehetőség máshová utaznod akkor utazz máshová, nem jó aggodalommal tölteni a pihenést, hisz nyilván aggódnál akkor is ha nem történik semmi és ez így nem igazi kikapcsolódás.
Szia Kérdező!
Hogy döntöttetek?
Én úgy gondolom hogy a tengerparti üdülőövezetek biztonságosak. Oda Isztambul 700 km és Szíria is 1000 km kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!