Rómában télen volt valaki?
Nem tudom érdemes elmenni télen?
Egy ismerősöm tavalyelőtt volt kint és azt mondta nagyon agresszívek a kéregetők szinte már hogy ki nem rabolnak. Meg elég sok a rablás motorral is.
Én eddig nyáron voltam 2× és 1× télen.
Szerencsére hó nem volt,kellemes 10-15 fok volt és azt kell mondjam,hogy Róma ugyanolyan szép volt decemberben is,mint nyáron. Sőt, nyáron elég izzasztó a várost járni a napsütésben,így télen meg kellemes volt.Csak ugye annyi,hogy tengerben fürdeni nem lehet télen,de attól még ott is nagyon kellemes sétálni.
Én egyedül voltam szép ,fiatal lány létemre és nem akart senki sem kirabolni.A táskára meg alap,hogy vigyázni kell,ahogy itthon is.
Az tény,hogy elég rámenősek a kéregetők(pontosabban azok,akik el akarnak adni valamit),de ha te is határozott vagy,vagy semmibe veszed őket,akkor nincs gond.:D Ha ingyen,ajándékba akarnak adni valamit és elfogadod,akkor viszont már nehezebb lesz lekoptatni őket,mert utána kérnek mégis pénzt.Szóval eleve ne fogadj el semmilyen "ajándékot" és akkor szintén semmi gond.:D
Szóval igen,télen IS érdemes elmenni szerintem.Mellesleg most nincsenek is sokan.
Voltam télen is. Narancsok lógnak a fákról, működnek a szökőkutak, kevesebb a turista.
Kifoghatsz esős, hűvös napokat, de akkor is van mit nézni.
Még egy tanács: ha olyanokra hallgatsz, akiknek egy világvárosról csak annyi emlékük van, ott agresszívek a kéregetők, meg motorral is kirabolhatnak, akkor azoktól ne kérj a jövőben utazási tanácsokat. Nagyon gáz.
Nagyon sokszor jártam már Olaszországban és imádok ott lenni.
Az ismerősöd komoly intelmei ellenére, továbbra is megyek majd ha nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!