Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol tudom megnezni h mennyiert...

Hol tudom megnezni h mennyiert van torinotol bpig vonatjegy? Seholsem talalom

Figyelt kérdés
Valaki segitsen legyszi

2016. dec. 16. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha mazochista vagy, ajánlom a máv honlapját illetve ügyfélszolgálatát.

No jó, félreteszem a viccet, és őszintén hiszem, hogy csak trollkodásként gondoltad hogy Torinóból vonattal utazol Budapestig.

Ugyanis épeszű ember ilyet nem tesz. Azt viszont el tudom képzelni, hogy elvonatozik milánóig vagy Malpensáig és onnan 10 euórért repül. Vagy keres egy másik alternatív átszállásos repülőjegyet. skyscanner, azair mind-mind az értelmes emberek oldala.

Még egyszer mondom, vonattal csak a tökkelütöttek utaznak magyarországra.

2016. dec. 16. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Epeszu vagyok a repjegy arak vannak az egekbe. Nem mindegy mennyiert utazol. Probalok minel olcsobbat kihozni a hazautambol, ha ettol szerinted "nem vagyok normalis" akkor veled vannak k...va nagy bajok, mellekesen nincs normalis aron repjegy elhiheted h azzal kezdtem a keresest
2016. dec. 16. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
MXP-BUD átlagár Wizzel nagyjából pénzben kifejezhetetlen összeg, volt hogy 7k alatt volt egy kanyar, pedig relatíve sokat járok Olaszországba ilyen olyan okokból és nem mindig tudom megvenni optimális időpontra a jegyeket.
2016. dec. 17. 11:22
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi szepen
2016. dec. 21. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!