Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen szokott lenne az...

Milyen szokott lenne az időjárás Hollandiában?

Figyelt kérdés
Hátha esetleg valaki tudja hogy milyen szokott lenni az idő februárban Hollandiában..aki igen az kérem kommenteljen.

2016. dec. 15. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Én Londonban voltam egyszer februárban. Az előrejelzés +10 C körüli hőmérsékletet, átfutó záporokat írt azokra a napokra. Ehhez képest több napos hóvihar volt, fagyott, stb. Kellett vennünk sapkát, kesztyűt és majd megfagytunk átmeneti kabátban.

Ezt csak illusztrációként írom, hogy bármi megtörténhet...

2016. dec. 15. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom ismered-e az arab számaokat és a gugli nevű keresőt.

Ha beütöd hogy weather neatherland february, rengeteg közhelyes találatot kapsz. Csak győzz gondolkodni rajta.

2016. dec. 15. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Enyhébb, mint itt, de gyakran esik.
2016. dec. 15. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
....... és mindig szééééél van - azért a sok szélmalom arrafelé, mert nagyon nyitott a tenger felé. Nem lesz hidegebb, mint nálunk szokott, de a szél miatt nagyon nagy a hidegérzet. Kabát kapucni, ami véd ellene.
2016. dec. 15. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Többnyire inkább hűvös, mint hideg, enyhe téli időjárás. Eső teljesen normális, a szél is, fagyni nem igazán szokott, bár ki tudja. Most pl 6 fok van
2016. dec. 15. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!