Kezdőoldal » Utazás » Európa » Németország internet?

Németország internet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hamarosan költözünk Németországba (elég hirtelen jött) és még nem igazán tudunk németül, de már tanuljuk gőzerővel. Szeretném megkérdezni, hogy milyen internetek vannak ott? (Olyan érdekel amit ugye a számítógépre lehet kötni) Olvasgattam és láttam, olyanokat, hogy 400 Mbps a leggyorsabb az országban, ez lehetséges? Magyarországon már van 1000 Mbps net is. És milyen szolgáltatót ajánlotok? Köszi.
2016. dec. 8. 16:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Heló!

Drága és lassú - a magyarhoz képest.

Telekom jó választás. O2 csak akkor, ha kellően erős a jel.

2016. dec. 8. 17:22
 2/19 A kérdező kommentje:

Köszi

És ez nincs korlátozva, mint Ausztráliába például, hogy csak 500 gigát tölthetek le egy hónapba vagy ilyesmi?

2016. dec. 8. 17:45
 3/19 anonim ***** válasza:

van olyan is, igen. de nem olyat kell választani.

milyen lehetőségetek van, ha még németül sem tudtok?

2016. dec. 8. 19:16
 4/19 anonim ***** válasza:

valószínűleg van korlátozott net, de hülye aki olyat vesz, vagy nincs más lehetősége, vagy hülye - véleményem szerint.

Ha torrentezni akarsz, akkor viszont ne csodálkozz, hogy jöhet a pár ezer eurós büntetés. Nem egy magyart is "lekapcsoltak" már. Szerintem nem éri meg, így én nem is használom, ncore-t is hanyagolom.

Aztán persze van, aki nyomatja, és semmi nem történt vele. De a franc kockáztat.

2016. dec. 8. 19:35
 5/19 A kérdező kommentje:

#3 Nem nagyon szeretnem leirni. :)

#4 Ezer köszi, hogy leirtad.

2016. dec. 8. 19:44
 6/19 anonim ***** válasza:

"#3 Nem nagyon szeretnem leirni. :) "

Nekem mindegy, de ha valakinek jön egy hirtelen ajánlat a semmiből, némettudás nélkül, annak általában nincs jó vége. Tapasztaltam már sajnos ezt a frissen kiérkezőktől

2016. dec. 8. 20:01
 7/19 A kérdező kommentje:
Jo, hat anya testverenek van ott vallalkozasa es a szuleimet tudnak alkalmazni nyelvtudas nelkul. :)
2016. dec. 8. 21:21
 8/19 anonim ***** válasza:
Tény, hogy több pénzért kevesebbet kapsz, de német fizetésekhez mérve még így sem rossz. Most hirtelen nem is tudom mi mennyit fizetünk. Viszont az 1&1-t kerüljétek.
2016. dec. 9. 06:33
 9/19 anonim ***** válasza:
en viszont ajanlanam az 1&1-et, mert szemben a vodafone-nal es a telekommal nem xartak bekotni a netet sogoromnal, mert nekik nyug lett olna utanajarni. Olyan helyen lakik, ahol nincs rendesen kiepitve a halozat, es a vodafone/telekom nem akarta bekotni a 16 megas netet, mig az 1&1 siman elintezte. Amugy nem mindegy helyileg hova mesz lakni, mert jarhatsz te is ugy, hogy hiaba akarsz 5 gigas netet, ha a rendszer es a kiepites nem enged csak 5 megat....
2016. dec. 9. 07:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy kijönnek és bekötik, az meg egy másjk dolog, hogy sz.r az egész és csak akkor müködik, amikor kedve tartja, hogy naponta 30 szor kiesik a net, néha akár órákra is és sokan mások is panaszkodnak ez miatt. Hozzánk is kiküldtek munkást 3szor aztán annyit mondtak, hogy nálunk minden rendben van.
2016. dec. 9. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!