Ha lehetőséged lenne, melyik országban élnél fél évig?
Figyelt kérdés
Lehetőségem adódott kimenni fél évre egy európai országba élni és nyelvet tanulni. Az alábbi országokat tekintem jó választásnak: Németo, Franciao, Hollandia, Dánia, Cseho, Lengyelo, É Olaszo, UK, Montenegró.
Te hova mnnél és miért?
Köszi a válaszokat, 16L
2016. dec. 4. 19:28
1/14 anonim válasza:
Ez attól függ,hogy kinek melyik ország a szimpatikusabb.En talán Dániába mennék.
2/14 anonim válasza:
Még a lista nélkül is Olaszország ugrik be... Hegyek, tenger, éghajlat, nyelv, kultúra... Régen sokaknak kvázi kötelező volt egy olasz tanulmányút (művészeknek főleg) s ma is igen hasznos lehet.
Több más ország is szimpatikus, de olyat választanék, ahol legalább valami halvány közöm van a nyelvhez s meg is akarom tanulni az adott nyelvet... Emiatt Lengyelország élből kiesne.
3/14 anonim válasza:
Olasz, német, francia, UK közül választanék. A többi nyelv engem nem érdekel; és ezek az országok is szépek (persze attól is függ melyik része, UK valamelyik iparvárosa nem lenne vonzó célpont).
6/14 anonim válasza:
Hollandia, Svájc, Svédország , Norvégia én tuti ezek közül az egyikbe mennék, jó a fizetés, viszonylag fejlett országok :)
8/14 anonim válasza:
#7 Vagyok. Szinte minden város gyönyörű, vagy különleges. Holland nyelvvel itthon is jól lehet keresni, nem is túlságosan nehéz megtanulni.
10/14 anonim válasza:
Havanna.jartam itt nemreg jottem haza de megegyszer el akarok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!