Nemetorszagban ha megerkezik Magyarorszagrol az utlevelem lehet itt lakcimet vagy letelepedest vagy valami ilyesmit csinalni?
Nem voltam kivancsi a velemenyedre de azert koszi,hogy megosztottad velem,legkozelebb tartsd meg magadnak na Bye!
Utolso elotti ezt hogy erted hogy nem ismerik el az elettarsi kapcsolatot? El kell vegyen ahhoz,hogy gondmentesen lezajljon minden??
Jézusom, hála Istennek, hogy elmentél innen. Legalább eggyel kevesebb analfabéta elmebetegünk van. Szegény németek...
Mondjuk, a hozzáállásodat elnézve, hamar kivágnak majd onnan is.
Igen, az úrinő valóban azon múlik, hogy hány nyelvet beszél anyanyelvi szinten.
És már ne is haragudj, de ahogy elnézem a magyarodat, ez az "anyanyelvi szint" nem valami magas nálad.
Ja megegy: az utlevel nem ertem, hogy lett 200 euro korul, nekem 1 eve a muncheni konzulatus 85 euroert intezte el...
Es itt is ennyit ir:
"az utlevel nem ertem, hogy lett 200 euro korul"
Nyilván a konzulátuson is ilyen "úrinő" módjára adta elő magát, ezért kicsit vastagabban fogott a toll... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!