Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan juthatok el Disneylandbe?

Hogyan juthatok el Disneylandbe?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van már ilyen kérdés, de egyiknél se találtam olyan választ, ami teljesen leírná. Engem minden érdekelne. Melyik légitársasággal érdemes utazni? Láttam, hogy 3 repülőtér is van. Melyik van a legközelebb Disneylandhez? A repülőtérről, hogyan jutok el Disneylandhez? Olvastam, hogy Disneyland nem is Párizsban van, hanem Marne-la-Vallée településen. Én a Ryanair járatait néztem, amivel a Beauvais repülőtérre juthatok el. Onnan hogyan juthatnék el Marne-la-Vallée-be? Próbáltam buszjáratot nézni, de ilyen nevű települést nem is talált. Nem értem az egészet. Bocsánat a sok kérdésért és a sok értetlenségért, de nem vagyok egy nagy utazó. Bármilyen ötletet/tanácsot szívesen fogadok.

2016. okt. 31. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
rome2rio a barátod. Használd bátran.
2016. okt. 31. 21:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. okt. 31. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Láttam, hogy 3 repülőtér is van. Melyik van a legközelebb Disneylandhez? A repülőtérről, hogyan jutok el Disneylandhez?"

A Charles de Gaulle reptérről tuti hogy van közvetlen buszjárat, láttam.

2016. nov. 1. 01:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehetoseg 1 : Beauvais repterre erkezel, onnan busz van Porte Maillot allomasig (kb masfel orat szanj az utazasra,de dugo eseten ez 3 ora is lehet - tapasztalat). Jegyar ha jol emlekszem 18 euro/fo/ut. Porte Maillot-tol 1es metroval a legkozelebbi RER A (piros vonal) atszallohelyhez (talan a La Defense van viszonylag a legkozelebb, ahol meg le is fogsz tudni ulni, utana mar tomegnyomor a maximumon). A metron 5 zonas jegyet kell venned (Defense mar a 3-as zona ha RER-rel mesz, Marne-La Vallee pedig 5-os). Az RER vegallomasatol pedig csak kovesd a tomeget, es gyalog atersz siman a bejarathoz. Viszont az utra itt is szanj kb egy jo masfel orat (vsgyis BVA-tol osszesen 3-5 orara szamits a Disneybe valo eljutashoz).

2. Roissy (CDG) (Air France es Easyjet) eseten valoban van kozvetlen buszjarat (navette) sot neha vonat is, es a leggyorsabb, de az arat nem tudom, meg sosem probaltam.

3. Orly (Transavia): a legegyszerubb a 7-es villamossal eljutni a metroig, onnan atszallni az RER A-ra, es onnan Marne La Vallée-ig. De lehet, hogy Orlyrol is van busz ezt nem tudom.

Az RATP telefonos alkalmazasa amugy kivalo utitervezovel rendelkezik, pontosan megadja, hogy melyik alternativa a leggyorsabb, hol kell a legkevesebbet gyalogolni, stb.

De ugyanezt tudja a honlap is (www.ratp.fr)

2016. nov. 1. 05:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: pont ilyen leírást szerettem volna, köszönöm. Mindenkinek ment a zöld kéz. :)
2016. nov. 1. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia,

ha a CDG-re érkezel ( Charles de Gaulle) akkor ahogy kimész, rögtön a Roissy bus ( ez visz be Párizsba az operához) megállója után ott lesz a Disneylandbe tartó közvetlen busz megállója.

2016. nov. 3. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
19%
Di landbe sohase érkezzetek el mert becsapás és nem a valós értékeke minden más hely ami ehez hasonló de más sokkal ta jobb!
2016. nov. 7. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!