Idén volt már valaki Németországban? Ha igen, akkor hogy érezted ott magad?
Figyelt kérdés
Nem kérek politizáló választ!2016. okt. 28. 14:29
11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként Magyarországon élőket is kérdeznék, akik voltak már idén Németországban.
2016. okt. 28. 22:36
12/15 anonim válasza:
7-es vagyok: igen, Magyarországon élek
13/15 anonim válasza:
Lipcse, Hannover környékén kószáltam pár napig, teljesen rendben volt. Jövőre Berlinbe, Drezdába és Frankfurtba akarok menni.
14/15 anonim válasza:
Én Münchentöl 100 km-re lakom, itt az idén KÉT nagyobb felhajtás volt, mindkét esetben magyarok voltak az ok, berúgtak és elkezdtek garázdáklodni, verekedni.
A migránsok meg közmunkának itt megfelelö munákakt végeznek, és az egyetlen gond a legtöbbel, hogy nem értenek és beszélnek rendesen németül.
15/15 anonim válasza:
Münchenbe és Nürnbergbe mentem, nagyon jól éreztem magam, nem volt semmi gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!