Nem utaztam még wizzairrel. Városlátogatásra megyünk és az ingyenesen felvihető kézipoggyásszal utazunk. Az én hátizsákom mérete egy kicsit meghaladja az oldalon feltüntetett méretet. Szerintetek ezen problémázni fognak?
Már rég átírták a szabályzatot, és a fogantyú, kerék, stb nem számít bele a poggyász méretébe. Egyébként, mivel hátizsákról van szó, így gondolom össze tudod annyira nyomni, hogy beleférjen a megadott mérethatárba.
Egyébként én még ahányszor utaztam wizzairrel, egyszer sem érdekelt senkit, hogy mekkora a kézipoggyászom. Sosem mérték meg. Persze szúrópróbaszerűen megmérhetik, de mint mondtam, ha össze lehet nyomni, akkor nem fognak rajta problémázni.
A fapados légitársaságok pont arra mennek, hogy pótdíjat fizess nekik, így bele kell férnie a táskának a sizerbe. Nekem se nagyon szokták megnézni, de volt olyan is, hogy a sorban minden egyes emberrel belerakatták :)
Ha össze tudod nyomni, nincs probléma. A kemény bőrönd a szívás ilyenkor.
"Emellett felkérték a teljes útvonalhálózatuk mind a 104 repülőterén a földi kiszolgáló partnereket, hogy a poggyászméretek vizsgálatakor az ésszerűség és a méltányos rugalmasság jegyében engedjék fel a kézipoggyászokat a fedélzetre akkor is, ha a fogantyú vagy a kerekek kilógnak a méret vizsgálatára alkalmas keretből. A Wizz Air az információs anyagaik teljes körű felülvizsgálatát is elrendelte – közölte Diederik Pen, a Wizz Air üzemeltetési igazgatója."
De bárki nyugodtan átolvashatja a wizzair szabályzatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!