Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögország! Na de mennyiért?

Görögország! Na de mennyiért?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy ti vajon hogyan látjátok azt, hogy Görögországba szeretnénk jővő nyáron utazni a családommal. 5fő: 3 felnőtt 2 gyermek. Voltunk utazási irodában, és annyira bunkók voltak, hogy eleve úgy kezdték, hogy ez 500 ezerben nem lesz benne, hogy repülőjegy és szállás 5embernek. Ti hogyan gondoljatok? Tudtok valami jó szállásos oldalt kuldeni, ahol nem 300 ezer otonknek egy hétre?

2016. okt. 19. 11:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mi ebben az évben voltunk Krétán ketten . 2 hétre szállodával (csak reggeli) repjeggyel 190 ezret fizettünk . Két hét alatt 210 ezer forintot költöttünk ebben benne van az autó bérlés is . Szóval nekünk benne volt 400 ezerbe . De ki lehet olcsóbban is hozni .
2016. okt. 19. 12:29
 2/17 anonim ***** válasza:

Kérdés, Görögországban hova :)

Csak repülős út jöhet szóba? Öt embernek már elég jó alternatíva az autó is!

2016. okt. 19. 14:04
 3/17 anonim ***** válasza:

"Voltunk utazási irodában, és annyira bunkók voltak, hogy eleve úgy kezdték, hogy ez 500 ezerben nem lesz benne, "

Ja mert amugy aki nem olyan árat mondd,ami neked tetszik az bunkó?

Amugy is kb mik lennének az igények?5csillagos szálloda vagy valami rossz motel?stb stb.....

2016. okt. 19. 14:06
 4/17 Quatermain ***** válasza:
62%
És az a vicc, hogy 500ezer+ kaptatok volna valami apartmant önellátással. Nem voltak bunkók, ők direkt arra mennek, hogy jól lehúznak azért cserébe hogy megszervezik az utazást meg a szállást és ennyi, amit magatok is megtudnátok oldani és persze úgy olcsóbban kijöttök, de ha nincs 300 ezer forint ötödmagadnak egy hétre, akkor menjetek a Balatonra.
2016. okt. 19. 15:15
 5/17 anonim ***** válasza:
airbnb-n kerestek egy olcsó apartmant a repjegyet meg vesztek magatoknak. Ez azért nem olyan bonyolult.
2016. okt. 19. 15:39
 6/17 anonim ***** válasza:
21%

Ott vesztettem el a fonalat, hogy bementetek utazási irodába.

Elmagyaráznád, értelmi fogyatékos a család minden tagja, vagy csak alapból hülye?

Az internetet csak telefonnyomkodásra használjátok, vagy néha keresel olyan egyszerű dolgokra is, mint repülőjegy görögország, vagy hotel görögország.

Millió találatot fogsz kapni. A minap épp bosszankodtam, mert a jövő nyaram fullra van töltve, miközben találtam 10e forint alatt repülőjegyet oda főszezonra. Nem mondom, hogy ez a csúcs, de próbálom neked jelezni, kb mennyire néztek hülyének abban az irodában.

Szállás: trivago.hu

repjegy: azair.eu

ezen kívül már csak észre és kitartásra lesz szükséged.

2016. okt. 19. 16:19
 7/17 anonim ***** válasza:
59%

6-os, leszokhatnál már arról, hogy folyamatosan minden kérdezőt, aki utazási irodával akar utazni, lehülyézel.

Meg kéne tanulni meghagyni a másik embernek a szabadságát, hogy mivel szeretne menni. Esetleg UDVARIASAN ajánlani valamit...

Azért egy 5 tagú családnak (2 gyerek) nem olyan egyszerű húzni-vonni a csomagokat és a gyerekeket ismeretlen országban, melynek a nyelvét sem beszélik.

Ráadásul 5 főre a reptérről a szállásra való eljutás is igen tetemes költség lehet - nem ugyanaz, mintha Te egyedül "éled világodat".

Próbáld meg néha egy kicsit beleképzelni magad a másik ember helyébe...

Vagy talán valamelyik légitársaság ügynöke vagy? :D

És nem, én nem vagyok utazási iroda ügynöke - egyaránt szoktam mindkettővel (repülő vagy iroda) menni - mikor mihez van kedvem vagy melyik kedvezőbb épp :-)

Kérdező, azt tényleg nem árultad el, hogy mégis milyen igényeid, elvárásaid lennének az úttal kapcsolatban - pedig nem ártana tudni :-)

2016. okt. 19. 16:42
 8/17 anonim ***** válasza:
Facebook: utazómajom
2016. okt. 19. 16:58
 9/17 anonim ***** válasza:
15%

Az előttem szóló két válaszadót megkérném

a) ne okoskodjon, amikor arra kételen, hogy saját maga töredék áron utazzon

b) ne ajánlgassa azt a majmot, aki hülyére veszi.

2016. okt. 19. 17:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Aha. Köszi 8-as :-)
2016. okt. 19. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!