London napi tömegközlekedési jegy vásárlás?
Aki már volt kint, esetleg ott él, annak a segítségét szeretném kérni. Készülünk egy pár napos kirándulásra Londonba és szeretnék egy egésznapos jegyet venni. Ezen az oldalon nézem
Itt úgy írja, hogy a zóna 1-6 az majdnem egész Londont magába foglalja. Ami egy napra $22.50 lenne. Érdemes ezt megvenni? Néztem az egy hetes jegyet is, az $76.50, nem tudom, hogy melyik érné meg jobban. Esetleg valami más javaslat? Szívesen várok más tanácsokat is. Köszönöm.
Sajnos nincs mindenkinek Paypass, ezért inkább mindenki maradna az Oysternél. Kicsit jobban belenéztem, hogy hogyan is működik. Javítsatok ki, ha valamit rosszul mondok.
Szóval veszek 1 kártyát, azt fel lehet tölteni pénzzel. Ha 1-6 zónákon belül mozgok, akkor a napi max limit £11.80, ezután már nem vesz le pénzt a további utazásokért. Ha 3 napot veszek, akkor 3x £11.80 kellene számolnom összesen egy személyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!