Hogyan jutok el Brusszel Charleroi repterrol Bruges-be? (Jegyet ott helyben szeretnem vasarolni). Busz, vonat?
Figyelt kérdés
#Charleroi #Bruges
2016. okt. 13. 15:55
1/5 anonim válasza:
www.flibco.com
De ha helyben veszed a jegyedet, akkor nem 5 euró lesz.
Csak szólok, most annyiért (is) megkaphatnád.
2/5 anonim válasza:
Nekem eleve 5-10-17 eurót ír az oldal.
De még mindig olcsóbb, mint ha a hagyományos megoldás, busz + vonat 6€+ 21,30€.
3/5 anonim válasza:
Én is a flibco-t javaslom, de online vedd meg jó előre.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok online vasarolni, nem ertek hozza es nincs bankszamlam amirol elore fizetnêm, ezert szeretnem helyben venni. Tehat ha leszallok a repteren ott valahol megtalalom ezt a Flibco Shuttle Bus-t? Es ez a busz engem kozvetlenul, atszallas nelkul elvisz Bruges varosba? Nagyon bena vagyok az ilyenekhez, ezert kerek itt segitseget, ha valaki aprolekosan elmagyarazna lepesrol-lepesre, megkoszonnem.
2016. okt. 14. 13:59
5/5 anonim válasza:
Minden ott van a neten az adott linkben. Látod a menetrendet, megtalálod a megállókat, látod az árakat.
Ne haragudj, de ha annyira oxigénhiányos aggyal születtél, hogy inkább kiadsz a helyszínen 20 eurót mintsem legyen egy bankkártyád, és képtelen vagy egy épkézláb ismerőst találni aki megveszi neked, akkor lehet nem az a gond, hogy mi nem magyarázzuk el, mi van egy másik oldalra leírva.
Értelmes módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!