Kezdőoldal » Utazás » Európa » Prágában a sört kiadják 18 alatt?

Prágában a sört kiadják 18 alatt?

Figyelt kérdés
Kirándulni megyünk, de még nem vagyok 18, kiadhatják? mennyire nézik? valami sztoritok ezzel kapcsolatban? :)
2016. okt. 5. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Mármint boltban? Hát a nagyobb láncoknál személyit kérnek igen, de pl vendéglátóhelyen, ugyanúgy mint nálunk, a pincér vagy csapos nem fog személyit kérni nagy eséllyel... legalábbis ha nem 12 évesnek nézel ki.
2016. okt. 5. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, Ausztriában pl 16-tól kiadják.
2016. okt. 6. 00:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyan sört nem, de cidert több helyen is ittam Prágában (és Karlovy Vary-ban) 17 évesen, és mindenhol kiadták.
2016. okt. 6. 02:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ugyan már 15 éve ennek, de nekem bőven 18 alatt is adtak ott piát. Nem csak sört. Bármit. Igaz akkor még az óvárosi főtéren a rendőr mellett posztolt a hasisárus is. Változott azóta a világ.
2016. okt. 6. 08:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor van esélyük :D Köszönöm!
2016. okt. 6. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!