Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milánó környékén látnivalók?

Milánó környékén látnivalók?

Figyelt kérdés
5 napot és 4 éjszakát fogunk Milánoban eltölteni márciusban. Tudom messze van, de szeretném minél hamarabb megszervezni. Ahogy olvastam Milano kb egy napos program, így még 2 napra való program kellene. (Az első napon délután érkezünk, az utolsón reggel indulunk, így 3 egész napunk lesz). Ezt persze csak netes vélemények alapján sakkoztam ki. Aki járt már arra, melyik helyet tanácsolná? Kinek mi tetszett a közelben? Köszönöm előre is.

2016. okt. 1. 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudom javasolni Bergamo-t, illetve a Comói-tó környékét Lecco-t és Varennát.
2016. okt. 1. 17:03
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Az egyes válaszadó pontosan leírta az ott megnézendő dolgokat. Bergamo valóban bűbájos kisváros, a tavak pedig meseszépek.

Milánóra az egy nap is sok. Majd meglátod.

2016. okt. 1. 17:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2016. okt. 1. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Én 3 napot voltam Milánóban, még legalább ennyi kellett volna. Egy napot csak a természettudományi múzeumban el lehet bóklászni, amit szerintem bűn kihagyni, világszinten is kiemelkedő cucc. A város Európa egyik kultúrális központja, amikor én voltam egyszerre volt Giotto, Chagall, meg egy kismesterek kiállítás. Ezek mellé jön a Dóm és környéke, a Scala, illetve legalább egy fél napot szánnék egy Navigli negyedes bóklászásra, éttermezésre, esti borozgatásra. Szerintem kifejezetten jó város, sok látnivalóval.
2016. okt. 1. 23:14
 5/9 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Bergamo tényleg jó választás, nekem jobban tetszett, mint Milánó. Ott csak a dóm az, amit érdemes megnézni, esetleg a Sforza-kastély. Vannak piramisok is a közelben (összesen 6), Montevecchiánál, mi ezeket is megnéztük. Nem sokan tudnak róluk, nincsenek is feltárva. Az egyiknek a tetején van egy kolostor-szerűség.

[link]

[link]

2016. okt. 2. 03:07
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem kimondottan értem a lepontozásomat, azt mondani, hogy Európa egyik legfontosabb városa akár egy napnál többet is érhet azt hiszem bocsánatos bűn.
2016. okt. 2. 14:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöldet adtam, szívesen fogadom és köszönöm az ötleteket
2016. okt. 3. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Tessék... pár album közeli városokról,leírással az adott nevezetességekkel.Talán megtetszik belőle valamelyik:

Bergamo: [link]

Brescia: [link]

Pavia: [link]

és Bellagio (bár ez egy picivel messzebb van): [link]

2016. okt. 4. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2016. okt. 14. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!