Magyarországtól mennyi az út Görögországba?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 13:40
1/17 anonim válasza:
Attól függ, mivel mész, mikor és pontosan honnan hová. Görögország nagy. Mi busszal Bp-ről a Chalkidiki-fsz-re 25 óra alatt jutottunk le, persze volt pár pihenő, meg határon várakozás, stb.
2/17 anonim válasza:
én repűlővel mentem budapestről rodoszra, 2 óra volt az út
3/17 anonim válasza:
Én busszal 18 óra alatt voltam lent. Igaz volt, hogy hat órán keresztül egyfolytában csak mentünk az autópályán és sehol nem álltunk meg. Ezt a különbusz megteheti, ha menetrend szerintivel mész, akkor tovább tart, mert asszem kétóránként mindenképp meg kell állni negyed órára.
4/17 anonim válasza:
Bp-Paralia busszal 22 óra
Bp-Sarti autóval 14 óra
Bp-Korfu repülővel 1,5 óra
ennyi a tapasztalatom
5/17 A kérdező kommentje:
Bocsi oda felejtettem írni hogy busszal megyünk.köszi
2010. ápr. 24. 19:45
6/17 anonim válasza:
Honnan indultok, és hova mentek? Mert az sem mind1.
Mi Zenta-Paralia [Zenta-Szerbia, Szegedhez közel van eléggé]
kb 12 óra alatt értünk oda, úgy h 3 óránként min. megálltunk.
7/17 A kérdező kommentje:
Budapestről indulunk(népligettől)Toloba!
2010. ápr. 25. 13:55
8/17 anonim válasza:
Én 2009-ben voltam Parálián busszal ! Nagyon fasza hely! olcsóés szép! LAs minutevel mentünk így 59 volt az út+szállás(apartman) Költőpénz programokkal együtt 100.000.- ment el! Szerintem megéri!
9/17 A kérdező kommentje:
Az tök jó.Én már alif várom hogy menjek Görögországba.
2010. máj. 1. 11:48
10/17 anonim válasza:
békéscsaba-neos marmaras 24 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!