Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyenek a lengyel lányok?

Milyenek a lengyel lányok?

Figyelt kérdés
Úgy értem viselkedés,kinézet,stb. Mennyire nyitottak?
2016. szept. 17. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Jellegzetes széles az arcuk

[link]

2016. szept. 17. 23:31
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Ez ugyanolyan hülye kérdés, mint az, hogy "milyenek a magyar lányok?". Személyiségfüggő és változó.

Kinézetre kb. ugyanolyan arányban vannak szépek és rondák köztük, mint nálunk.

2016. szept. 18. 00:51
 3/9 anonim válasza:
2%

Van egy csaj ismerősöm aki részbe lengyel. Cuki csaj ,tipikus kocka + szép arca van. Csak sajnos már rég beszéltünk.

Amúgy igaza van az utolsónak ,nem lehet általánosítani.

2016. szept. 18. 01:34
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

Ne azzal foglalkozz, milyenek, hanem azzal, neked milyen jut.

A kérdésed színvonala alapján nem sok jót jósolok.

2016. szept. 18. 10:04
 5/9 anonim válasza:
70%

Eltem Lengyelorszagban ket evig, most Angliaban elek, ahol ugyancsak nagyon sok lengyelt ismerek. Igaza van az elozoeknek, nem lehet altalanositani, itt is van ilyen is olyan is, de amiket eszrevettem, azok a kovetkezok:

-alakra olyanok nagyjabol,mint a magyar lanyok, kb. ugyanolyan aranyban lattam csinos, jo alakut, mint teltebbet, vagy elhizottat, nem lattam semmi kulonbseget az otthoni helyzet kozott.

-oltozkodes, smink, frizura: telleg nagyon figyelnek mindenre, divatosan oltozkodnek, a smink szep, a frizura rendben van, szerintem ebben jobbak,mint a magyar lanyok,nem kiugroan, de azert en eszrevettem.

-arc: messze sokkal szebbek a magyar lanyok arcra, nekem egyaltalan nem jott be a szlav arcszerkezet(mas ferfi haverjaimnak sem,sokakkal beszelgettunk errol), szoval az elozo pontra visszaterve kell is figyelniuk a koritesre(ruha,smink),mert anelkul a nagyreszuk nem lenne nagy szam.

32/F

-viselkedes: kb. ugyanolyanok,mint a magyarok, nagyon hasonlo a mentalitas, en nem igazan tudok kulonbseget mondani

2016. okt. 1. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
2017. júl. 1. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Melyik lengyel lányok? Mert azért 20milliót egyesével itt neked senki nem fog leírni.
2017. júl. 12. 22:49
 8/9 anonim válasza:
36%

Itt élek Angliában jó pár éve, láttam és ismertem lengyeleket.

Hogy milyenek a lengyel lányok?

Nyilván nem lehet általánosítani, ugyanolyan arányban vannak köztük csúnyák, átlagosak, helyesek.

Amit én észrevettem, alkatra csinosak, jó alakúak. Inkább vékonyabb testalkatúak, vékonyann, hosszabb lábakkal, kisebb mellekkel, de arányosak.

Nekem viszont arcra nem tetszenek, olyan fura fejük van. Felül szélesedik az arcuk, lefele keskenyedik az álluk nagyon kiáll, hegyesebb, ilyen szabálytalan háromszög-gyémánt arcúnak mondanám.

A másik gond velük az, tetemes mennyiségű sminket használnak hétköznapra is, annyit, amennyi legfeljebb egy éjszakai szórakozó helyen állná meg a helyét.

És olyan olcsó, közönséges hatású a megjelenésük. Olcsó, gagyi, természetellenesen hosszú és sűrű műszempilla a mániájuk.

Van amelyik megtoldja kiló szemfestékkel, rajzolt szemöldökkel és több rétegnyi rúzzsal.

Összességében olyan proli ízlésük van, olyanok mint otthon a plázacicák vagy rosszabbak, és azt hiszik szépek. Bőrápolásról mintha nem is hallottak volna, azt hiszik az rendben van ha midnenféle sminket magukra kennek, az majd elfed mindent.

Az öltözködése némelyiknek eléggé ri˙~ˇ^bancos.

Életemben egyszer láttam igazán szép lengyel nőt, akire nem volt jellemző a tipikus lengyel arcszerkezet, és nem volt rajta kilónyi vakolat.

A viselkedésük?

Legtöbbjük elég bunkó, lekezelő, beképzelt, sznob, felsőbbrendűnek hiszi magát.

Ha van köztük kedves is, azt csak érdekből teszi, azért is hogy megtévesszen, de bármikor hátba támad, ha az érdekei úgy kívánják, akár hazudik is hogy mentse a saját irháját. Máshogy mesél el dolgokat, mint ahogy az történt.

Ritkán találkoztam rendes lengyellel nők közt is, az tényleg ritka.

Az pozitívum bennük, rendkívül mód segítik egymást. Velünk magyarokkal ellentétben, akik magyarként szivatjuk a magyart, a lengyelek összetartanak. Más nemzetiségüeket igaz beárulnak, kigolyóznak, de egymást támogatják.

2018. febr. 3. 17:07
 9/9 anonim válasza:
39%

Egyik angol pasi ismerősömmel beszélgettünk erről, ő még több lengyelt látott már mint én, azt mondta neki se tetszenek a lengyel nők. Elsősorban amiatt, mert túl sok sminket használnak, és hozzáállásuk miatt, olyan számítóak szerinte. Csak használnak mindenkit a saját céljaik elérésében, nem számít nekik szinte senki, csak a sajátjaik.

Persze ízlések és pofonok, ismertem más lengyel nőt akinek angol pasija lett, igaz nem az a tipikus agyon vakolt de csinos lengyel. Van akinek bejönnek, van akinek nem.

Előző voltam.

2018. febr. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!