Ciprusra kell útlevél?
Figyelt kérdés
Utána néztem neten, kell-e útlevél a ciprusi utazáshoz, de eléggé vegyesek az infók. Valaki, aki már volt, esetleg tudna pontos, használható információval szolgálni? Köszönöm szépen!2016. aug. 29. 20:22
2/6 anonim válasza:
Attol fugg, melyik felere mennel.
3/6 anonim válasza:
Nem kell. Èszak-Ciprusra is beengednek személyivel.
4/6 anonim válasza:
Feltételezem, magyar állampolgár vagy. Több mint tíz év után már illene tudni azokat a nyavalyás EU-tagállamokat.
5/6 anonim válasza:
A görög részre nem kell útlevél csak személyi.
Na most én voltam a török részen is, ha a görög részről mész át, oda is elég a személyi. Ha eleve ott akarsz leszállni, kell az útlevél asszem.
6/6 anonim válasza:
#5 az azért kell, mert hivatalosan nem fogad nemzetközi forgalmat az Ercan reptér, lévén nem elismert állam, így oda minden gép úgy megy, hogy előtte leszáll Isztambulban és hivatalosan onnan érkezik. oda meg ugyebár kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!