Horvátországban, pontosabban Fiume területén a strandok fizetősek?
Most hétvégén utaznánk de sehol nem találtam infórmációt,hogy fizetősek e strandok illetve ha igen akkor mennyibe kerülnek.
Köszönöm
Nem.
Mi is Fiume mellett voltunk idén, meg ezen kívül jópárszor voltunk Horvátban, de még a kemping területére is bemennek az emberek a strandra.
Sehol nem fizetős! Horvátban nem lehet fizetős, mivel ott az van, hogy a tengerpart nem sajátítható ki.
Szóval nyugodtan menj oda amelyik tetszik, nem kell fizetni semmit.
"voltunk Horvátban"
Tudják otthon, hogy bejártok a Horváth (úr)ba??
Amúgy bírom, amikor valaki Horvátország helyett azt flegmázza/mondja/írja, hogy voltunk horvátban, de még leírni sem tudja helyesen!
Ráadásul az infója is hamis, mert vannak fizetős tengerparti strandok Horvátországban.
Pl. Crikvenicában is.
A kérdezőnek:
Mivel közel a hajógyár, ezért érdemes jól megnézni a strandokat, amik amúgy ingyenesek.
A strandokról bővebb infókat itt találsz:
Köszönöm a válaszokat.
Azt a cikket én is olvastam csak ott nem írták sem, hogy fizetős vagy ingyenes lenne azért írtam ide.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!