Lemaradt a kérdés lényege:
Mivel csak egy napunk lesz rá, érdemes-e mindegyiket felkeresni, vagy van amelyik nem annyira érdekes az öt település közül? (Lesz egész napos vonatjegyünk.) Ill. az érdekelne még, hogy melyiknek a strandján érdemes egy kicsit megmártózni?
Előre is köszönöm a választ.
Nem tudom aktuális-e még a kérdés.
Én jártam arra szerencsére többször. Eddig Corniglia maradt ki teljesen, mert messze van a vasútállomástól A kedvencem Manarola, illetve Vernazza-ban van egy kilátó, amit mindenképpen érdemes felkeresni, mert gyönyörű a kilátás. A legtöbben Riomaggiore-t dicsérik, de nekem Manarola sokkal szebb.
Strandolni max. Monterossoban mernék, a többi helyen nekem túl durva a part.
Még éppen időben jött a válaszod, és nagyon köszönöm.
Arra nem emlékszel véletlenül, hogy a napos vonatjegy (16Euro) a jobb megoldás, vagy hajóval menni egyik helységtől a másikig?
Mi csak vonatot használtunk, teljesen jól működött. Hajóról nincs információm.
Még annyi jutott eszembe, hogy van a Via Dell Amore nevezetű út. Erről azt kell tudni, hogy zárva van pár éve baleset miatt. Most nem tudom, hogy e helyett, vagy ennek a folytatásaképp van egy fizetős út, Monterossotol talán Vernazzáig. Na az nem éri meg szerintem, csak néha látni a tengert.
Jó nyaralást, szép helyeken fogtok járni! :)
Köszi az újabb infót, holnap indulunk. Szerencsére nem ott volt a földrengés.
Az útvonalunk:
Bp., Triest, Velence, Toscana, Firenze (Uffizi), Vinci, Cinque Terre (napos vonat card), Pisa, Viareggiói riviére (strandolás), Garda tó , Sirmióne +motocsónakázás, Verona (Julietta háza), Bp.
(Egyhetes úthoz képest elég töményen nyomjuk majd.)
Mégegyszer köszi a hasznos infókat.
üdv.
Akkor jó utat!
Gondolom már nem olvasod, de nekem Veronában a Júlia erkély nagy csalódás volt.
Megjöttünk, és minden szuper volt.
Még egyszer köszönöm a hasznos infókat.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!