Kezdőoldal » Utazás » Európa » Olaszország, Cinque Terre....

Olaszország, Cinque Terre. Járt ott valaki?

Figyelt kérdés

2016. aug. 20. 11:45
 1/8 A kérdező kommentje:

Lemaradt a kérdés lényege:

Mivel csak egy napunk lesz rá, érdemes-e mindegyiket felkeresni, vagy van amelyik nem annyira érdekes az öt település közül? (Lesz egész napos vonatjegyünk.) Ill. az érdekelne még, hogy melyiknek a strandján érdemes egy kicsit megmártózni?

Előre is köszönöm a választ.

2016. aug. 20. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom aktuális-e még a kérdés.

Én jártam arra szerencsére többször. Eddig Corniglia maradt ki teljesen, mert messze van a vasútállomástól A kedvencem Manarola, illetve Vernazza-ban van egy kilátó, amit mindenképpen érdemes felkeresni, mert gyönyörű a kilátás. A legtöbben Riomaggiore-t dicsérik, de nekem Manarola sokkal szebb.

Strandolni max. Monterossoban mernék, a többi helyen nekem túl durva a part.

2016. aug. 22. 23:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Még éppen időben jött a válaszod, és nagyon köszönöm.

Arra nem emlékszel véletlenül, hogy a napos vonatjegy (16Euro) a jobb megoldás, vagy hajóval menni egyik helységtől a másikig?

2016. aug. 23. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi csak vonatot használtunk, teljesen jól működött. Hajóról nincs információm.

Még annyi jutott eszembe, hogy van a Via Dell Amore nevezetű út. Erről azt kell tudni, hogy zárva van pár éve baleset miatt. Most nem tudom, hogy e helyett, vagy ennek a folytatásaképp van egy fizetős út, Monterossotol talán Vernazzáig. Na az nem éri meg szerintem, csak néha látni a tengert.

Jó nyaralást, szép helyeken fogtok járni! :)

2016. aug. 23. 18:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi az újabb infót, holnap indulunk. Szerencsére nem ott volt a földrengés.

Az útvonalunk:

Bp., Triest, Velence, Toscana, Firenze (Uffizi), Vinci, Cinque Terre (napos vonat card), Pisa, Viareggiói riviére (strandolás), Garda tó , Sirmióne +motocsónakázás, Verona (Julietta háza), Bp.

(Egyhetes úthoz képest elég töményen nyomjuk majd.)

Mégegyszer köszi a hasznos infókat.

üdv.

2016. aug. 24. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor jó utat!

Gondolom már nem olvasod, de nekem Veronában a Júlia erkély nagy csalódás volt.

2016. aug. 24. 22:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Megjöttünk, és minden szuper volt.

Még egyszer köszönöm a hasznos infókat.

üdv.

2016. szept. 10. 06:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Örülök, szívesen!
2016. szept. 11. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!