Jesoloban vannak most migránsok?
Olyanok válaszát várom elsősorban, akik mostanában voltak ott, tehát max. az utóbbi hetekben.
Fontos lenne! Köszi!
Végtelenül sajnálom, hogy megbántottam kis bérkommentelő barátocskánk lelkivilágát:)
Nem kell szégyellned! Ez is egy munka! Van, aki vécét tisztít... az még büdös is :)
Pláne, ha még néhány simogatnivalót is befogadsz majd, pláne kelleni fog a pénz, úgyhogy hajts rá! Én nem sajnálom tőled az í]y megkeresett pénzt. ;-)
Nincs hülye kérdés, csak hülye válasz.
Tipikus magyar kommentek. Ha olvasol híreket akkor azok alapján igenis felmerül az emberben a kérdés vannak-e ott migránsok. Tervezzek-e oda nyaralást azon kell aggódnom, hogy ha a feleségem és gyermekem elmegy vásárolni vajon kifogják-e rabolni, úgy mint pl. nem messze a velencében sétáló turistákat (szintén migránsok). Nem csak a migránsok lopnak, rabolnak ez tény. De megemelik a bűnözési rátát sajnos. De ha még hozzá tesszük, hogy német országban karácsonykor főtéren miket műveltek, akkor teljesen jogos a kérdés. Elmenjek-e olyan helyre nyaralni ahol esetleg extra veszélyek lehetnek. A helyből és funkciójából ítélve kicsi a valószínűsége, hogy lesznek ott rossz arcú migránsok. De miért ne lehetne megkérdezni? Mi a gond azzal, hogy valaki kérdez?
Ebben semmi szörnyű nincs.
Azt nem értem, hogyha a kérdésre nem tudsz válaszolni akkor minek írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!